Πεθερά Κασσελάκη: «Και o άλλος μου γιος είναι gay» -Στηρίζει τον Στέφανο σε κάθε του απόφαση

25 Φεβρουαρίου, 2024


Η μητέρα του Τάιλερ, του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη έκανε δημόσια εμφάνιση. Αποδέχτηκε τη σeξουαλικότητα του γιου της αλλά και το γεγονός ότι μίλησε δημόσια για τη σχέση του με τον 35χρονο.Η μαμά του συντρόφου του:Η εκπομπή «Super Κατερίνα» «σύστησε» την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, στο τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, σε χαλαρή διάθεση και παρέα με τον σύντροφό του Τάιλερ και τον σκύλο του ο…

Στέφανος Κασσελάκης έκανε την καθιερωμένη πρωινή του βόλτα για να πάρει τον καφέ του.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η μητέρα του Τάιλερ, του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη έκανε δημόσια εμφάνιση. Αποδέχτηκε τη σeξουαλικότητα του γιου της αλλά και το γεγονός ότι μίλησε δημόσια για τη σχέση του με τον 35χρονο.

Η μαμά του συντρόφου του:

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» «σύστησε» την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, στο τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, σε χαλαρή διάθεση και παρέα με τον σύντροφό του Τάιλερ και τον σκύλο του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την καθιερωμένη πρωινή του βόλτα για να πάρει τον καφέ του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.