Ιωάννα Τούνη – Ετοιμάζεται για δεύτερο χειρουργείο πέρα από το στήθος: «Οσονούπω θα με δείτε με γύψο…»

24 Φεβρουαρίου, 2024


Μία ακόμα αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ώρες. Η γοητευτική influencer ανέβασε βίντεο το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, μέσα απ’ το οποίο μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες, ή αλλιώς «συμπεθέρες», ότι ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μία επέμβαση πέρα από τη διορθωτική στο στήθος της. Για την πρώτη μάλιστα είχε μιλήσει και στο παρελθόν.«Τώρα που ο μπέμπης κοιμάται, εγώ θέλω ν…

...α μοιραστώ τις σκέψεις μου και βρήκα το χρόνο. Σου είχα πει πριν κάποιο διάστημα ότι ψάχνω κάποιον καλό βυζογιατρό, γιατί μετά την εγκυμοσύνη και δη τον θηλασμό, το στήθος μου έχει πάρει την κάτω βόλτα και δεν μ' αρέσει καθόλου, οπότε το αποφάσισα ότι θα μπω χειρουργείο», είπε...

Μία ακόμα αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ώρες. Η γοητευτική influencer ανέβασε βίντεο το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, μέσα απ’ το οποίο μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες, ή αλλιώς «συμπεθέρες», ότι ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μία επέμβαση πέρα από τη διορθωτική στο στήθος της. Για την πρώτη μάλιστα είχε μιλήσει και στο παρελθόν.

«Τώρα που ο μπέμπης κοιμάται, εγώ θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου και βρήκα το χρόνο. Σου είχα πει πριν κάποιο διάστημα ότι ψάχνω κάποιον καλό βυζογιατρό, γιατί μετά την εγκυμοσύνη και δη τον θηλασμό, το στήθος μου έχει πάρει την κάτω βόλτα και δεν μ’ αρέσει καθόλου, οπότε το αποφάσισα ότι θα μπω χειρουργείο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη μπαίνει ξανά στο χειρουργείο

Για να αποκαλύψει στη συνέχεια: «Σκεφτόμουν αν θα κάνω ανόρθωση ή αυξητική, και ακόμα το ζυγίζω, δεν ξέρω, είμαι στα όρια. Αλλά ακούστε το εξής, λέω ότι αφού θα το φάω το χειρουργείο και θα γίνει η νάρκωση, μήπως μπορέσω να κάνω μαζί και τη μύτη μου, που είναι κάτι που θέλω να κάνω εδώ και πολλά χρόνια;».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Νέα περιπέτεια επιστρέφοντας από την Τοσκάνη – Κλείδωσαν επίτηδες τη βαλίτσα της & την άνοιξε με κουζινομάχαιρο

Όπως παραδέχτηκε μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επεμβαίνει στη μύτη της, γι’ αυτό η δεύτερη επέμβαση έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. «Είχα φτιάξει το κοκαλάκι, αλλά αυτό που με ενοχλεί τώρα δεν είναι αυτό. Είναι ο χόνδρος, που το ένα ρουθούνι είναι λίγο μεγαλύτερο από το άλλο. Έψαχνα και μυτογιατρό, πήγα σε έναν που με εξέτασε, μου είπε ότι έχω θέματα και με το διάφραγμα, με την αναπνοή μου και χρειάζομαι μία διορθωτική επέμβαση, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να μου την κάνει μαζί με το στήθος γιατί θέλει διαφορετικό χειρουργείο και νάρκωση! Κι επειδή η διορθωτική επέμβαση είναι πιο δύσκολη από την αρχική, θα μου βγάλει χόνδρο από τα πλευρά για να μου τον βάλει στη μύτη».

Η Ιωάννα Τούνη κατέληξε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτή τη μύτη! Ο Θεός μαζί μας και αποφάσισα να την κάνω. Θέλει διαφορετικό χειρουργείο από το στήθος, δεν γίνεται στο ίδιο, ήταν ρητός. Οσονούπω θα με δείτε με γύψο στη μύτη, μην απορήσετε!»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.