Survivor 2024 spoiler 24/02: Όλη η αλήθεια για τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση – Η εντολή των γιατρών

24 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 24/02: Ποια η κατάσταση της υγείας του Φάνη Μπολέτση; Ποια η εντολή των γιατρών για το μέλλον του στο παιχνίδι;Πριν μια εβδομάδα είδαμε τον Φάνη Μπολέτση πάνω σε πανηγυρισμό του να τραυματίζεται και να μένει εκτός αγωνιστικών χώρων όλη την εβδομάδα. Αποτέλεσμα αυτού οι Μαχητές να χάσουν σημαντικές μάχες που ωστόσο δεν τους στέρησαν κάτι στην ουσία. Πότε όμως θα επιστρέφει ο Φ…

...άνης Μπολέτσης; Ποια είναι η εντολή των γιατρών; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο καλύτερος παίκτης, αγωνιστικά, των Μαχητών να βρεθεί εκτός Survivor.Survivor 2024 spoiler 24.02: Αυτή είναι η εντολή των γιατρών για τον Φάνη ΜπολέτσηΣύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr,...

Survivor 2024 spoiler 24/02: Ποια η κατάσταση της υγείας του Φάνη Μπολέτση; Ποια η εντολή των γιατρών για το μέλλον του στο παιχνίδι;

Πριν μια εβδομάδα είδαμε τον Φάνη Μπολέτση πάνω σε πανηγυρισμό του να τραυματίζεται και να μένει εκτός αγωνιστικών χώρων όλη την εβδομάδα. Αποτέλεσμα αυτού οι Μαχητές να χάσουν σημαντικές μάχες που ωστόσο δεν τους στέρησαν κάτι στην ουσία.

Πότε όμως θα επιστρέφει ο Φάνης Μπολέτσης; Ποια είναι η εντολή των γιατρών; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο καλύτερος παίκτης, αγωνιστικά, των Μαχητών να βρεθεί εκτός Survivor.

Survivor 2024 spoiler 24/02: Όλη η αλήθεια για τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση - Η εντολή των γιατρών

Survivor 2024 spoiler 24.02: Αυτή είναι η εντολή των γιατρών για τον Φάνη Μπολέτση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές αναμένεται να στερηθούν τις υπηρεσίες του Φάνη Μπολέτση και γι’ αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα η εντολή των γιατρών είναι να απέχει αγωνιστικά για 3 συνολικά εβδομάδες, ωστόσο ο ίδιος πιέζει τον εαυτό του να γυρίσει νωρίτερα.

Έτσι παρά την αντίθετη άποψη των γιατρών, ο Φάνης Μπολέτσης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να επιστρέψει αγωνιστικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι πως από τον πρώτη μάχη ασυλίας αυτής της εβδομάδας θα απέχει. Και δείτε με την ευκαιρία ποιος έχει τον πρώτο λόγο να κερδίσει την μάχη της πρώτης ασυλίας εδώ.

Survivor 2024 trailer 25/2: Πέφτει κάτω μόλις τον βλέπει! «Μαγεία» Ροναλντίνιο μπροστά σε παίκτες και Λιανό (video)

Survivor trailer 25/02: Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους περισσότερους στον Άγιο Δομίνικο. Ο Ροναλντίνιο «εισβάλλει» στο Survivor 2024, με τον Ατζούν να τον παρουσιάζει στους παίκτες!

Προφανώς μόλις βλέπουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι έτοιμοι να πέσουν κάτω, ενώ ουρλιάζουν Μαχητές, Διάσημοι και Γιώργος Λιανός που κάνει την ανακοίνωση, πριν οι υπόλοιποι πάνω να παίξουν ποδοβόλεϊ.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Κρύφτηκαν στο δάσος και ήρθαν πολύ πολύ κοντά – Τα παθιασμένο φιλιά και οι καuτές στιγμές

Πιο ευτυχισμένος από όλους φυσικά ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής και δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα συναντούσε από κοντά. Αυτό είναι το πρώτο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (23/02) του Survivor και κυριολεκτικά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.