Στο γήπεδο η Ελένη Βουλγαράκη για τον σύντροφό της Φώτη Ιωαννίδη (Βίντεο)

22 Φεβρουαρίου, 2024


Στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας βρέθηκε η Ελένης Βουλγαράκη σήμερα 21/2, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο της Φώτη Ιωαννίδη. Η γνωστή δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, διατηρούν σχέση, την οποία προσπαθούν να προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας. (δείτε εδώ αναλυτικά).Πρόσφατα μάλιστα η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, την πλησίασε για να απο…

...σπάσει μερικές δηλώσεις της για το γεγονός αυτό, με την ίδια εξηγεί πως δεν θέλει να δώσει κάποια παραπάνω συνέχεια στο όλο θέμα, ενώ απάντησε και για τα δημόσια πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον σύντροφό της (δείτε την απάντησή της για τα σχόλια σχετικά...

Στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας βρέθηκε η Ελένης Βουλγαράκη σήμερα 21/2, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο της Φώτη Ιωαννίδη. Η γνωστή δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, διατηρούν σχέση, την οποία προσπαθούν να προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας. (δείτε εδώ αναλυτικά).

Πρόσφατα μάλιστα η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, την πλησίασε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της για το γεγονός αυτό, με την ίδια εξηγεί πως δεν θέλει να δώσει κάποια παραπάνω συνέχεια στο όλο θέμα, ενώ απάντησε και για τα δημόσια πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον σύντροφό της (δείτε την απάντησή της για τα σχόλια σχετικά με την σχέση της).

Η Ελένη Βουλγαράκη στο γήπεδο για τον Φώτη Ιωαννίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.