«Σόου» Κασσελάκη στο Σύνταγμα: Στο πλευρό των αγροτών με εμφάνιση… ποπ σταρ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Καβάλησε τρακτέρ (video)

21 Φεβρουαρίου, 2024


Παρών στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως και πολλοί βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και κατευθύνθηκε προς τους αγρότες που βρίσκονταν με τα τρακτέρ μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ο κ. Κασσελάκης συνομί…

...λησε με αρκετούς αγρότες, μπήκε και κάθισε μέσα σε ένα τρακτέρ ενώ ανέβηκε και στην καρότσα ενός αγροτικού μηχανήματος για να φωτογραφηθεί μαζί τους.Αγρότες προσέφεραν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα λουλούδι, ενώ δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες. Σε δήλωσή του ο κ. Κασσελάκης...

Παρών στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως και πολλοί βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και κατευθύνθηκε προς τους αγρότες που βρίσκονταν με τα τρακτέρ μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με αρκετούς αγρότες, μπήκε και κάθισε μέσα σε ένα τρακτέρ ενώ ανέβηκε και στην καρότσα ενός αγροτικού μηχανήματος για να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Αγρότες προσέφεραν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα λουλούδι, ενώ δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες. Σε δήλωσή του ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι οι αγρότες αγκομαχούν, υπάρχει ενα καρτέλ με μεσάζοντες που τους εκμεταλλεύεται και το κράτος όπως είπε οφείλει να παρέμβει άμεσα για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία.

Στο Σύνταγμα βρέθηκαν – χωριστά από τον Στέφανο Κασσελάκη – και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, Διονύσης Καλαματιανός, Όλγα Γεροβασίλη Βασίλης Κόκκαλης και Γιώργος Ψυχογιός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.