Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Εκνευρισμένη στην Ευελπίδων η μητέρα του – «Ήρθα να μηνύσω κάποιους!» (video)

20 Φεβρουαρίου, 2024


Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετέβει το πρωί της Τρίτης (20/2) η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, για να κάνει μήνυση, μετά την πρώτη που υπέβαλε ο γιος της.Η κα Παναγούλα Πολυχρονοπούλου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κ. Λευτέρη Γουβανέλη, πρόκειται να καταθέσει μήνυση σε πρώην εθελοντή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». «Ήρθα να μηνύσω κάποιους… Απόρρητο!», είπε αρχικά, με …

...τον δικηγόρο της να επισημαίνει πως επισκέφθηκαν τα δικαστήρια για να μηνύσουν πρώην εθελοντή της δομής που έκανε δυσφημιστικές δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης.«Είμαι κοντά στον γιο μου, είμαι στενοχωρημένη με όσα ακούγονται, όπως κάθε μάνα. Τον στηρίζω όσο μπορώ», πρόσθεσε η...

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετέβει το πρωί της Τρίτης (20/2) η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, για να κάνει μήνυση, μετά την πρώτη που υπέβαλε ο γιος της.

Η κα Παναγούλα Πολυχρονοπούλου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κ. Λευτέρη Γουβανέλη, πρόκειται να καταθέσει μήνυση σε πρώην εθελοντή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». «Ήρθα να μηνύσω κάποιους… Απόρρητο!», είπε αρχικά, με τον δικηγόρο της να επισημαίνει πως επισκέφθηκαν τα δικαστήρια για να μηνύσουν πρώην εθελοντή της δομής που έκανε δυσφημιστικές δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης.

«Είμαι κοντά στον γιο μου, είμαι στενοχωρημένη με όσα ακούγονται, όπως κάθε μάνα. Τον στηρίζω όσο μπορώ», πρόσθεσε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.