Survivor 2024: Λάβρος κατά του Τζέιμς ο Παύλος Παπαδόπουλος – «Εχει μπει επιτηδευμένα, για να τους μπερδέψει…»

20 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Παύλος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» στο Open και καταφέρθηκε εναντίον του Τζέιμς Καφετζή, με αφορμή όσα συμβαίνουν στο Survivor 2024.Σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη αν θα επέστρεφε στο Survivor, ο Παύλος Παπαδόπουλος απάντησε χαρακτηριστικά. «Έχω έτοιμη τη βαλίτσα μου για να επιστρέψω».«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα έκανα λίγο παραπάνω στόχους. Δεν έκανα προετοιμασία. Δεν είν…

...αι ότι περνάς άσχημα, περνάς δύσκολα. Μπορεί να περνούσαμε δύσκολα, αλλά δεν θέλαμε να φύγουμε. Σε τραβάει. Είναι κάτι τόσο μοναδικό και κάθε μέρα ξεπερνάς τα όριά σου, δοκιμάζεσαι τόσο πολύ» είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.«Τον Τζέιμς Καφετζή δεν τον ήξερα. Δεν μου αρέσει. Δεν μου...

Ο Παύλος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» στο Open και καταφέρθηκε εναντίον του Τζέιμς Καφετζή, με αφορμή όσα συμβαίνουν στο Survivor 2024.

Σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη αν θα επέστρεφε στο Survivor, ο Παύλος Παπαδόπουλος απάντησε χαρακτηριστικά. «Έχω έτοιμη τη βαλίτσα μου για να επιστρέψω».

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα έκανα λίγο παραπάνω στόχους. Δεν έκανα προετοιμασία. Δεν είναι ότι περνάς άσχημα, περνάς δύσκολα. Μπορεί να περνούσαμε δύσκολα, αλλά δεν θέλαμε να φύγουμε. Σε τραβάει. Είναι κάτι τόσο μοναδικό και κάθε μέρα ξεπερνάς τα όριά σου, δοκιμάζεσαι τόσο πολύ» είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

«Τον Τζέιμς Καφετζή δεν τον ήξερα. Δεν μου αρέσει. Δεν μου άρεσε ούτε τότε που έπαιζε ούτε τώρα. Έχει μπει επιτηδευμένα να κάνει κάποια επίθεση στον Αλέξη και να τους μπερδέψει» πρόσθεσε ο Παύλος Παπαδόπουλος, με του καβγάδες πάντως να μην έχουν τελειωμό για τον Τζέιμς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.