Κάνουν θραύση στην αγορά: Η Μαρία Βοσκοπούλου πήγε ντυμένη έτσι στο θέατρο & όλες “καρφώθηκαν” στα παπούτσια της

20 Φεβρουαρίου, 2024


Μια ακόμη σικάτη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Βοσκοπούλου.Σε κάθε ευκαιρία η γοητευτική νεαρή συνοδεύει τη μαμά της κυρίως σε θεατρικές εξόδους.Σε μια τέτοια έξοδο παρέα με την επίσης κομψή μαμά της, Άντζελα Γκερέκου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και θαυμάσαμε το look της.Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Βοσκοπούλου επέλεξε ένα μακρύ παλτό στην πιο σκούρα απόχρωση του γκρι, ένα total black σύνολ…

...ο με παντελόνι ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με τα παπούτσια που φέτος το χειμώνα κάνουν θραύση.«Θέλω να αγαπάει τον εαυτό της. Ό,τι και να της πουν, θετικό ή αρνητικό – και θα το έλεγα σε όλα τα παιδιά αυτό -, να ξέρει ποια είναι, να έχει αγαπήσει τον εαυτό της και να έχει μία σταθερή...

Μια ακόμη σικάτη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Βοσκοπούλου.

Σε κάθε ευκαιρία η γοητευτική νεαρή συνοδεύει τη μαμά της κυρίως σε θεατρικές εξόδους.

Σε μια τέτοια έξοδο παρέα με την επίσης κομψή μαμά της, Άντζελα Γκερέκου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και θαυμάσαμε το look της.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Βοσκοπούλου επέλεξε ένα μακρύ παλτό στην πιο σκούρα απόχρωση του γκρι, ένα total black σύνολο με παντελόνι ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με τα παπούτσια που φέτος το χειμώνα κάνουν θραύση.

«Θέλω να αγαπάει τον εαυτό της. Ό,τι και να της πουν, θετικό ή αρνητικό – και θα το έλεγα σε όλα τα παιδιά αυτό -, να ξέρει ποια είναι, να έχει αγαπήσει τον εαυτό της και να έχει μία σταθερή δυναμική μέσα της. είναι σημαντικό για κάθε παιδί να έχει το δικό του σταθερό εσωτερικό κέντρο, αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Να μην εξαρτάται από άλλη δύναμη έξω από εκείνον. Όλοι επηρεαζόμαστε, αλλά πάντα να υπάρχει αυτή η σύνδεση με τον εαυτό σου», έχει πει η Άντζελα Γκερέκου για την κόρη της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.