Survivor 2024: Εκτός «τροχιάς» η Ασημίνα με την αναφορά του Τζέιμς στον Χρήστο Δάντη – «Δεν σου επιτρέπω να ξαναμιλήσεις για…»

20 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024: Εκτός «τροχιάς» βγήκε η Ασημίνα με την αναφορά του Τζέιμς στον Χρήστο Δάντη, τονίζοντας του ότι δεν του επιτρέπει να ξαναμιλήσει για τη ζωή της έξω από το παιχνίδι. Παράλληλα, το Twitter «δίκασε» τον Αλέξη Παππά.Οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού, μετά το σχόλιο του 28χρονου για την έξω ζωή της συμπαίκτριάς του, κάτι που ο ίδιος αρνείται.«Δυστυχώς γι…

...α εσένα υπάρχουν κάμερες. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς και αφορούσαν στο ότι στην έξω μου ζωή μάλλον δεν περνάω και πολύ καλά, γι’ αυτό και ήρθα για 3η φορά στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας η Ασημίνα Χατζηανδρέου.«Αυτό...

Survivor 2024: Εκτός «τροχιάς» βγήκε η Ασημίνα με την αναφορά του Τζέιμς στον Χρήστο Δάντη, τονίζοντας του ότι δεν του επιτρέπει να ξαναμιλήσει για τη ζωή της έξω από το παιχνίδι. Παράλληλα, το Twitter «δίκασε» τον Αλέξη Παππά.

Οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού, μετά το σχόλιο του 28χρονου για την έξω ζωή της συμπαίκτριάς του, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

«Δυστυχώς για εσένα υπάρχουν κάμερες. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς και αφορούσαν στο ότι στην έξω μου ζωή μάλλον δεν περνάω και πολύ καλά, γι’ αυτό και ήρθα για 3η φορά στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Αυτό προσβάλλει όλα τα παιδιά, γιατί καθένας έχει έρθει εδώ για έναν στόχο. Βρίσκεσαι σε λάθος παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, αν λες ότι ήρθες για να αγωνιστείς, γιατί έχεις έρθει λάθος μήνα, έχουν φύγει οι αδύναμοι παίκτες. Και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα μείνεις όσο περίμενες», τόνισε η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας στο Survivor της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.