Survivor 2024: Ο Καραγκούνιας «δικάζει» την Ασημίνα – «Κινεί τα νήματα, έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα…»

18 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για το Survivor 2024 και «δίκασε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αναφέροντας ότι μπορεί να κινεί τα νήματα στο παιχνίδι και έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα.Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και είπε τη γνώμη του για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Δάντης είναι «ασπίδα» για την Ασημίνα.«Προσπάθησα αρκετά να μπω στο φετινό Sur…

...vivor, αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Έχω ξενερώσει, αλλά αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Μόνο μία-δυο κοπέλες θα μπορούσαν να με κοντράρουν, είναι χαμηλό το επίπεδο των παικτών φέτος. Είναι σωστό που φέτος είναι αγωνιστικό, αλλά θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και τον κόσμο....

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για το Survivor 2024 και «δίκασε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αναφέροντας ότι μπορεί να κινεί τα νήματα στο παιχνίδι και έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και είπε τη γνώμη του για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Δάντης είναι «ασπίδα» για την Ασημίνα.

«Προσπάθησα αρκετά να μπω στο φετινό Survivor, αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Έχω ξενερώσει, αλλά αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Μόνο μία-δυο κοπέλες θα μπορούσαν να με κοντράρουν, είναι χαμηλό το επίπεδο των παικτών φέτος. Είναι σωστό που φέτος είναι αγωνιστικό, αλλά θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και τον κόσμο. Η Δαλάκα είναι ίδια, η Ασημίνα έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.