Φτώχεıα καταραμένn: Η πολuτελής μεζονέτα του Γιάννη Πλούταρχου που θα ζήλεuαν και αρχιτέκτονες μοιάζει με παλάτı

18 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Γιάννης Πλούταρχος λοιπόν ζει σε μία πολυτελή μεζονέτα στην Αθήνα με την σύζυγο του και τα τέσσερα παιδιά τους. Κατά καιρούς, μέσω αναρτήσεων του γνωστού τραγουδιστή αποκαλύπτονται κρυφές πτυχές του σπιτιού. Γυάλινη σκάλα, πίνακες ζωγραφικής (που άλλοτε είναι αγορασμένοι και άλλοτε δημιουργημένοι με το μεράκι του τραγουδιστή καθώς η ζωγραφική είναι το χόμπι του) και ένα τεράστιο σαλόνι.Η εσωτερι…

...οι και άλλοτε δημιουργημένοι με το μεράκι του τραγουδιστή καθώς η ζωγραφική είναι το χόμπι του) και ένα τεράστιο σαλόνι.Η εσωτερική γυάλινη σκάλα του σπιτιού πολλές φορές έχει φιλοξενήσει τρυφερές στιγμές του Γιάννη Πλούταρχου με τα παιδιά του. Με μία κιθάρα στο χέρι και πολλές...

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος ζει στο σπίτι που πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε να ζήσουμε κάποια στιγμή της ζωής μας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος λοιπόν ζει σε μία πολυτελή μεζονέτα στην Αθήνα με την σύζυγο του και τα τέσσερα παιδιά τους. Κατά καιρούς, μέσω αναρτήσεων του γνωστού τραγουδιστή αποκαλύπτονται κρυφές πτυχές του σπιτιού. Γυάλινη σκάλα, πίνακες ζωγραφικής (που άλλοτε είναι αγορασμένοι και άλλοτε δημιουργημένοι με το μεράκι του τραγουδιστή καθώς η ζωγραφική είναι το χόμπι του) και ένα τεράστιο σαλόνι.

Η εσωτερική γυάλινη σκάλα του σπιτιού πολλές φορές έχει φιλοξενήσει τρυφερές στιγμές του Γιάννη Πλούταρχου με τα παιδιά του. Με μία κιθάρα στο χέρι και πολλές μελωδικές φωνές η οικογένεια Πλούταρχου δημιουργεί σε εκείνο το πολύ κομψό σημείο του σπιτιού τις πιο τρυφερές αναμνήσεις.

Πλούταρχος σπίτιΠλούταρχοΔείτε κάποιες από τις αναρτήσεις του γνωστού τραγουδιστή:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.