MasterChef – Άναψαν τα αίματα, έπεσαν μπινελίκια στον εξώστη: «Πες του να πάει να γαμ… του βλάκα»

17 Φεβρουαρίου, 2024


Ημέρα αποχώρησης σήμερα στο MasterChef, αλλά όπως φαίνεται τα νεύρα δεν έφτασαν μόνο στους υποψήφιους, αλλά σε όλη την κουζίνα. Γιάννης και Ηλίας ήρθαν σε μετωπική σύγκρουση, με τον πρώτο να αρχίζει ένα… ακατάσχετο υβρεολόγιο στον συμπαίκτη του, με αφορμή την ψηφοφορία.Και οι υπόλοιποι βέβαια έβαλαν τις φυτιλιές τους, ψιθυρίζοντας στον Γιάννη τα όσα έχει πει ο Ηλίας τις τελευταίες μέρες, τον οπο…

...ίο και έλεγε «γορίλα» σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. «Έρχεσαι τώρα και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα! Τι έκανε; Θέλει και τίποτα; Θα τα πούμε στο σπίτι! Άμα τον ξαναγαμ… τον μαλ… τον χοντρό θα του πω εγώ! Φοράει και παντελόνια το μουν…! Πάει και αλλάζει την ψήφο για να...

Ημέρα αποχώρησης σήμερα στο MasterChef, αλλά όπως φαίνεται τα νεύρα δεν έφτασαν μόνο στους υποψήφιους, αλλά σε όλη την κουζίνα. Γιάννης και Ηλίας ήρθαν σε μετωπική σύγκρουση, με τον πρώτο να αρχίζει ένα… ακατάσχετο υβρεολόγιο στον συμπαίκτη του, με αφορμή την ψηφοφορία.

Και οι υπόλοιποι βέβαια έβαλαν τις φυτιλιές τους, ψιθυρίζοντας στον Γιάννη τα όσα έχει πει ο Ηλίας τις τελευταίες μέρες, τον οποίο και έλεγε «γορίλα» σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. «Έρχεσαι τώρα και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα! Τι έκανε; Θέλει και τίποτα; Θα τα πούμε στο σπίτι! Άμα τον ξαναγαμ… τον μαλ… τον χοντρό θα του πω εγώ! Φοράει και παντελόνια το μουν…! Πάει και αλλάζει την ψήφο για να μην τον «φάει» ο αρχηγός. Δρόμο ρε, ξεφτίλες», ξεκίνησε να λέει ο Γιάννης.

Και σε διαφορετικό σημείο συμπλήρωσε: «Πες του να πάει να γαμ… του βλάκα, μωρέ! Δρόμο με τον βλάκα! Δρόμο, βλάκα». Από το ξέσπασμα δεν γλίτωσαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, τους οποίους και έδιωξε από κοντά του, ενώ η ένταση δεν κρυβόταν και όταν οι παίκτες του MasterChef κάθισαν στις θέσεις τους.

Δείτε επίσης: MasterChef 8: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την γκάφα του Παναγιώτη (13/2)

Το ξέσπασμα του Γιάννη όταν ο Ηλίας του ζήτησε τον λόγο στο MasterChef

Το επεισόδιο δεν έμεινε εκεί, αλλά ο Ηλίας ρώτησε τον Γιάννη τι έχει συμβεί, εκείνος δεν ήθελε ούτε να του εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο ανέβηκαν οι τόνοι, και αρνήθηκε επανειλημμένως να δώσει το χέρι του.

Ο παίκτης του MasterChef είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν σου εξηγώ και τον λόγο, γιατί ποιος είσαι για να σου το εξηγήσω ρε bro; Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν το σέβεσαι; Είμαι τουλάχιστον ντόμπρος, σε κοιτάω στα μάτια. Έλα προχώρα, δεν θέλω να δώσω το χέρι μου! Δεν γουστάρω, ρε φίλε! Πρέπει να το συζητήσουμε κιόλας; Άντε γιατί δεν πολυμιλάω και με έχετε πάρει για τέτοιο. Προχώρα, έλα πήγαινε! Ρε, άντε τράβα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.