Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Εγώ θα σας φιλούσα, πού θα έβρισκα τέτοια χείλη;»

16 Φεβρουαρίου, 2024


Η φιλοφρόνηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο εξέφρασε το «ενδιαφέρον» του για τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου.«Έρχεται η φτωχοποίηση στη χώρα μας κι εμείς δεν το ‘χουμε αντιληφθεί. Αντί να μονιάσουμε και να αγαπηθούμε, μαλώνουμε μεταξύ μας. Σκοτωνόμαστε. Όχι, ρε παιδιά, ε…

ιδιά, ελάτε να αγαπηθούμε, να φιληθούμε και όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να σώσουμε την Ελλάδα», τόνισε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η φιλοφρόνηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο εξέφρασε το «ενδιαφέρον» του για τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Έρχεται η φτωχοποίηση στη χώρα μας κι εμείς δεν το ‘χουμε αντιληφθεί. Αντί να μονιάσουμε και να αγαπηθούμε, μαλώνουμε μεταξύ μας. Σκοτωνόμαστε. Όχι, ρε παιδιά, ελάτε να αγαπηθούμε, να φιληθούμε και όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να σώσουμε την Ελλάδα», τόνισε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.