Πέτρος Πολυχρονίδης: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα on camera – «Δόξα τω Θεό…» (Video)

16 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το επαγγελματικό του μέλλον.Για όσους λοιπόν αναρωτιούνται, αν θα συνεχιστεί και του χρόνου η αγαπημένη τους απογευματινή συνήθεια η απάντηση είναι πολύ θετική. Ο ίδιος ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως μετά από επικοινωνία του με το κανάλι, ο Τροχός έχει πάρει έγκριση και για τη σεζόν 2024-25′.Διαβάστε επίση…

...ς: «Έσπασε» τη σιωπή της η Τζούλια Νόβα για τον “Τροχό της Tύχης”: «Δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, μου έριχναν...» (video)Ανακοίνωσε τα ευχάριστα on camera o Πέτρος Πολυχρονίδης«Φυσικά και έχει συζητηθεί και θα συνεχίσει το παιχνίδι, είναι δόξα τον Θεό ένα παιχνίδι που απολαμβάνουμε...

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το επαγγελματικό του μέλλον.

Για όσους λοιπόν αναρωτιούνται, αν θα συνεχιστεί και του χρόνου η αγαπημένη τους απογευματινή συνήθεια η απάντηση είναι πολύ θετική. Ο ίδιος ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως μετά από επικοινωνία του με το κανάλι, ο Τροχός έχει πάρει έγκριση και για τη σεζόν 2024-25′.

Διαβάστε επίσης: «Έσπασε» τη σιωπή της η Τζούλια Νόβα για τον “Τροχό της Tύχης”: «Δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, μου έριχναν…» (video)

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα on camera o Πέτρος Πολυχρονίδης

«Φυσικά και έχει συζητηθεί και θα συνεχίσει το παιχνίδι, είναι δόξα τον Θεό ένα παιχνίδι που απολαμβάνουμε πολλά χρόνια. Δεν έχω κανένα λόγο να το σταματήσω αν το θέλει ο κόσμος. Έχω πει τα επόμενα 20 χρόνια να τα κάνω πιο ομαλά από τα επόμενα δέκα και μόλις κλείσω 30 την ”κάνω”, παίρνω σύνταξη. Εγώ δε θα δουλέψω μετά σαν τον Παπαδάκη, σταματάω», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.