Survivor highlights 14/02: To δάκρυ «κορόμηλο» για τους Κόκκινους – Οι μεγάλες μάχες και η αποχώρηση “βόμβα”

15 Φεβρουαρίου, 2024


Αγίου Βαλεντίνου χθες 14/2 και οι δυο ομάδες του Survivor αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, όπου οι δεσμευμένοι άκουσαν ηχητικό από τους συντρόφους τους, ενώ οι ελεύθεροι από κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Στο τέλος, μια παίκτρια των Διάσημων αποχώρησε.Το περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες: H Σταυρούλα κορόιδευε την ΖωήΧωρίς καθόλου… αγάπη ξεκίνησε το επεισόδιo. Οι συζητήσεις περιστρέφ…

σόδιo. Οι συζητήσεις περιστρέφονταν κυρίως γύρω από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, που έφερε ως υποψήφιες την Κατερίνα Δαλάκα και την Όλγα Πηλιάκη. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε εδώ

Αγίου Βαλεντίνου χθες 14/2 και οι δυο ομάδες του Survivor αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, όπου οι δεσμευμένοι άκουσαν ηχητικό από τους συντρόφους τους, ενώ οι ελεύθεροι από κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Στο τέλος, μια παίκτρια των Διάσημων αποχώρησε.

Αναλυτικά τα 14/2 highlights του Survivor

Το περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες: H Σταυρούλα κορόιδευε την Ζωή

Χωρίς καθόλου… αγάπη ξεκίνησε το επεισόδιo. Οι συζητήσεις περιστρέφονταν κυρίως γύρω από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, που έφερε ως υποψήφιες την Κατερίνα Δαλάκα και την Όλγα Πηλιάκη. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.