Survivor 2024: «Θέλω να φάω το χώμα» – «Ποτάμια» τα δάκρυα με το έπαθλο επικοινωνίας (videos)

15 Φεβρουαρίου, 2024


Συγκίνηση επικράτησε λίγο πριν τον στίβο μάχης στο Survivor, όταν οι παίκτες άκουσαν πως θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.Όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε το έπαθλο επικοινωνίας, λίγο πριν τον σημερινό αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων, ξέσπασαν σε κλάματα, στη σκέψη των δικών τους ανθρώπων. Συγχρόνως, Χαμός πριν το αγώνισμα, το ξεστόμισε ο Φάνης: «Η Δαλάκα και ο Παππάς…

... είναι σαν τη Λερναία Ύδρα» (video)Η Δώρα Νικολή «λύγισε» και δήλωσε για τον αγαπημένο της: «Ο Τάσος είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω και το ξέρει πάρα πολύ καλά και πολλές φορές, διαφεύγει. Προσπαθεί να... Άστο, δεν θα πω. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες...

Συγκίνηση επικράτησε λίγο πριν τον στίβο μάχης στο Survivor, όταν οι παίκτες άκουσαν πως θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε το έπαθλο επικοινωνίας, λίγο πριν τον σημερινό αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων, ξέσπασαν σε κλάματα, στη σκέψη των δικών τους ανθρώπων. Συγχρόνως, Χαμός πριν το αγώνισμα, το ξεστόμισε ο Φάνης: «Η Δαλάκα και ο Παππάς είναι σαν τη Λερναία Ύδρα» (video)

Η Δώρα Νικολή «λύγισε» και δήλωσε για τον αγαπημένο της: «Ο Τάσος είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω και το ξέρει πάρα πολύ καλά και πολλές φορές, διαφεύγει. Προσπαθεί να… Άστο, δεν θα πω. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες κι ακόμα περνάμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.