Νάνσυ Παραδεισανού: “Μου προσφέρουν χρήματα για να τους πατήσω & να τους πουλήσω τα καλσόν μου”

15 Φεβρουαρίου, 2024


Σε νυχτερινή της έξοδο συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών την Νάνσυ Παραδεισανού, την Τρίτη το βράδυ, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με τον έρωτα, αλλά και όσα της συμβαίνουν στα Social Media.Η Νάνσυ Παραδεισανού απάντησε, σε δηλώσεις της, για τα περίεργα μηνύματα και τις γuμνές φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media. Η δημοσιογράφος τόνισε επίσης πως έχει βγει αρκετά…

... αποτυχημένα ραντεβού.«Έχω βγει πολλά αποτυχημένα ραντεβού κι έχω φύγει. Έχω στείλει μήνυμα “πάρε τηλέφωνο και λέγε ότι να ‘ναι” για να φύγω.Λαμβάνω γuμνές φωτογραφίες και τους κάνω μπλοκ. Δεν καταλαβαίνω τι χαρά βρίσκει κάποιος, πιστεύει ότι εγώ θα πάθω σοκ και θα απαντήσω;...

Σε νυχτερινή της έξοδο συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών την Νάνσυ Παραδεισανού, την Τρίτη το βράδυ, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με τον έρωτα, αλλά και όσα της συμβαίνουν στα Social Media.

Η Νάνσυ Παραδεισανού απάντησε, σε δηλώσεις της, για τα περίεργα μηνύματα και τις γuμνές φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media. Η δημοσιογράφος τόνισε επίσης πως έχει βγει αρκετά αποτυχημένα ραντεβού.

«Έχω βγει πολλά αποτυχημένα ραντεβού κι έχω φύγει. Έχω στείλει μήνυμα “πάρε τηλέφωνο και λέγε ότι να ‘ναι” για να φύγω.

Λαμβάνω γuμνές φωτογραφίες και τους κάνω μπλοκ. Δεν καταλαβαίνω τι χαρά βρίσκει κάποιος, πιστεύει ότι εγώ θα πάθω σοκ και θα απαντήσω; Μπλοκ!

Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε να με πληρώσουν για να τους πατήσω, να τους πουλήσω τα καλσόν μου, να μου τρίβουν τα πόδια, να μου κάνουν τις δουλειές στο σπίτι», είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.