Κατερίνα Καινούργιου: «Φαίνεται η κοιλίτσα….» – Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Super Κατερίνα

14 Φεβρουαρίου, 2024


Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τετάρτη 14/2 ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της αποκάλυψε πως γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια που αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στην τηλεόραση ωστόσο είχε συζητηθεί έντονα πρόσφατα, είναι έγκυος.Μάλιστα, αυτή η εγκυμοσύνη είναι η δεύτερη, καθώς ήδη έχει ένα παιδάκι με τον αγαπημένο της. Βέβαια, δεν …

...θέλησαν να πουν το όνομα της από την στιγμή που η ίδια δεν έχει ανακοινώσει κάτι μέχρι στιγμής.Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας«Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής - και όχι μόνο - είναι έγκυος; Το όνομα της συζητήθηκε πολύ...

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τετάρτη 14/2 ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της αποκάλυψε πως γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια που αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στην τηλεόραση ωστόσο είχε συζητηθεί έντονα πρόσφατα, είναι έγκυος.

Μάλιστα, αυτή η εγκυμοσύνη είναι η δεύτερη, καθώς ήδη έχει ένα παιδάκι με τον αγαπημένο της. Βέβαια, δεν θέλησαν να πουν το όνομα της από την στιγμή που η ίδια δεν έχει ανακοινώσει κάτι μέχρι στιγμής.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας

«Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής – και όχι μόνο – είναι έγκυος; Το όνομα της συζητήθηκε πολύ τελευταία», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος.

Το λόγο στην συνέχεια πήρε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία όπως είπε η εγκυμοσύνη ισχύει, αφού η νέα μανούλα δεν το κρύβει και πολύς κόσμος την έχει δει έξω. Η ίδια ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι.

«Εγώ ξέρω και είναι πολύ καλά. Είναι το δεύτερο παιδάκι που περιμένει. Είναι κάτι ευχάριστο, όποτε θέλει η ίδια θα το ανακοινώσει. Είναι καλύτερα από ποτέ. Την έχω δει έξω. Φαίνεται η κοιλίτσα. Το ξέρει πολύς κόσμος γιατί την έχει δει, αλλά εφόσον δεν το έχει πει η ίδια δεν μπορεί να γραφτεί κάτι. Η κοπέλα είχε αδυνατίσει πολύ πριν την πρώτη εγκυμοσύνη, φαίνεται ότι περιμένει το μωράκι της. Με το καλό και όταν θέλει η ίδια θα το ανακοινώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

Να σημειώσουμε πως και η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει αναφορά στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.