Δεν είναι μόνο οι πλαστικές και το μπότοξ: Μαθεύτηκε το μυστικό της 39χρονης Καινούργιου για να δείχνει 25άρα

14 Φεβρουαρίου, 2024


Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία θεραπεία προσώπου, η οποία θα της χαρίσει μία λαμπερή επιδερμίδα, ενόψει του εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου.Η AquaGold, η θεραπεία που επέλεξε η παρουσιάστρια, είναι μια επαναστατική μέθοδος, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι ότι είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και με πολύ λίγο πόνο.Το δέρμα, μετά τη θεραπεία, δεν έχει εμφανή σημάδια, ούτε κοκκινίλε…

...δέρμα, μετά τη θεραπεία, δεν έχει εμφανή σημάδια, ούτε κοκκινίλες, ούτε μελανιές, γι’ αυτό μπορεί να γίνει πριν από σημαντικά γεγονότα, χαρίζοντας ένα πρόσωπο λαμπερό.Μια συσκευή μικρο-εκχύσεων στο πρόσωπο τροφοδοτεί και θρέφει το δέρμα από μέσα, με ένα ειδικά διαμορφωμένο...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία θεραπεία προσώπου, η οποία θα της χαρίσει μία λαμπερή επιδερμίδα, ενόψει του εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου.

Η AquaGold, η θεραπεία που επέλεξε η παρουσιάστρια, είναι μια επαναστατική μέθοδος, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι ότι είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και με πολύ λίγο πόνο.

Γιατί επέλεξε αυτή τη θεραπεία προσώπου η Κατερίνα Καινούργιου

Το δέρμα, μετά τη θεραπεία, δεν έχει εμφανή σημάδια, ούτε κοκκινίλες, ούτε μελανιές, γι’ αυτό μπορεί να γίνει πριν από σημαντικά γεγονότα, χαρίζοντας ένα πρόσωπο λαμπερό.

Μια συσκευή μικρο-εκχύσεων στο πρόσωπο τροφοδοτεί και θρέφει το δέρμα από μέσα, με ένα ειδικά διαμορφωμένο κοκτέιλ, προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες.

Με τις λεπτές βελόνες 24 καρατίων εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια με απαλές κινήσεις, μειώνει τους πόρους, την ερυθρότητα και την παραγωγή σμήγματος, λειαίνει το δέρμα, βελτιώνει επιφανειακές ουλές και φωτίζει το δέρμα μειώνοντας τις δυσχρωμίες.

Το λαμπερό δέρμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη θεραπεία προσώπου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.