Ξάφνιασε άπαντες ο Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά

14 Φεβρουαρίου, 2024


Την έκπληξη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος προσήλθε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Διoνύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.Η εκδήλωση γίνεται στο θέατρο Άλφα το οποίο είναι γεμάτο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε τη μεγάλη έκπληξη και δ…

...ίνει το «παρών».«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο»,...

Την έκπληξη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος προσήλθε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Διoνύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Η εκδήλωση γίνεται στο θέατρο Άλφα το οποίο είναι γεμάτο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε τη μεγάλη έκπληξη και δίνει το «παρών».

«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο», είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

στεφανοσ-κασσελακησ
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Ρεσιτάλ» ομοφοβίας από Μουτζούρη για Κασσελάκη: «Κουνίστρα είναι αυτός, οπισθογεμής!» (video)

Σε ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς για τον προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, προχώρησε σε ομιλία του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κώστας Μουτζούρης αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», γεγονός που οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να επαινέσουν, ξεσπώντας σε γέλια. Επίσης, ρεσιτάλ χυδαιότητας από τον Αχιλλέα Μπέο για τον Στέφανο Κασσελάκη – «Δεδομένης της ιδιαιτερότητάς του λογικό να χ@στεί»

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός», είπε αρχικά.

Τότε, ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον περιφερειάρχη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός. Είναι λίγο οπισθογεμής!».

Χυδαία τοποθέτηση Κασσελάκη για Μπέο σε κατοίκους του Βόλου: «Τον έχω χ@@μένο»

Σε επικοινωνία που είχε με κατοίκους του Βόλου σε καφετέρια, η κουβέντα ήρθε στον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, με τον Στέφανο Κασσελάκη να μην δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τον έχει χ@@σμένο».

Ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Πολίτης: «Ωραίος ο Βόλος;»
Κασσελάκης: «Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.»
Πολίτης 2: «Εγώ είμαι με τον Μπέο ε; Πρόσεχε πώς μιλάς ε.»
Κασσελάκης: «Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.»

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.