Αυτό το σπότ της Lacta θα σου φέρει δάκρυα στα μάτια! – Δεν είναι σαν τα άλλα


Η Lacta μας έχει συνηθίσει σε ενδιαφέρον σποτάκια που θυμίζουν περισσότερο ταινία, ενώ έχει γίνει και παρόμοιο εγχείρημα. Αυτή τη φορά η Lacta φέρνει ένα σπότ ξεχωριστό καθώς ειδικά για την σήμερον ημ…


Η Lacta μας έχει συνηθίσει σε ενδιαφέρον σποτάκια που θυμίζουν περισσότερο ταινία, ενώ έχει γίνει και παρόμοιο εγχείρημα. Αυτή τη φορά η Lacta φέρνει ένα σπότ ξεχωριστό καθώς ειδικά για την σήμερον ημέρα το μύνημα που περνά είναι ξεχωριστό!

Η αγάπη, ο έρωτας είναι συχνά στα σποτάκια της Lacta. Ωστόσο κάτι είναι διαφορετικό αυτή τη φορά και είναι ακριβώς η διαφορετικότητα! “Δες την αγάπη” είναι λοιπόν ο τίτλος του σποτ που φέρνει δάκρυα στα μάτια. Το σπότ σε κάνει ακόμα και να σταντιστείς γυρνώντας όμως στο τέλος στη χαρά, την χαρά του να αγαπάς, να είσαι διαφορετικός και να έχεις κάθε δικαίωμα πάνω σε αυτό!

Μάλιστα η Lacta και το 2019 είχε κάνει διαφημιστική εκστρατεία κατά της διάκρισης με τα σχόλια στο Twitter να είναι ποικίλα.

«Δες πέρα από τα στερεότυπα. Δες την αγάπη» είναι το tagline του βίντεο στο οποίο φαίνονται μεταξύ άλλων ένα ζευγάρι λεσβιών, μια κοπέλα με ειδικές ανάγκες σε αμαξίδιο, ένα γκέι ζευγάρι, ένα ζευγάρι διαφορετικών εθνικοτήτων κ.α.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...