Τατιάνα Στεφανίδου: Η εικόνα με την κόρη της στο σπίτι δημιούργησε χιλιάδες συναισθήματα


Μια εικόνα με την Τατιάνα Στεφανίδου και την κόρη της στο σπίτι, έκανε χαμό στα social media! Δημιούργησε χιλιάδες συναισθήματα και σάρωσε σε likes και αντιδράσεις. Αν την δείτε, θα καταλάβετε το γιατ…

Loading...


Μια εικόνα με την Τατιάνα Στεφανίδου και την κόρη της στο σπίτι, έκανε χαμό στα social media! Δημιούργησε χιλιάδες συναισθήματα και σάρωσε σε likes και αντιδράσεις. Αν την δείτε, θα καταλάβετε το γιατί, μιας και είναι πράγματι υπέροχα.

Η παρουσιάστρια, έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και όταν δεν είναι στα τηλεοπτικά πλατό, περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με το Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους.

Χτες το απόγευμα, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ανατροπή και δεν ανέβασε φωτογραφία με το outfit της (δείτε με την ευκαιρία και ένα συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα που έβαλε) αλλά με την κόρη της, Λυδία. Η Λυδία, φαίνεται να τραβάει φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα, με τα πορτοκαλί του χρώματα να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη βεράντα του σπιτιού και στην λεζάντα η ίδια η Τατιάνα έγραψε:

«Μια εικόνα, χίλια συναισθήματα» Εμείς πάντως, θα συμφωνήσουμε. Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...