Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνατισμένη και πιο κομψή από ποτέ – Δείτε τι φόρεσε


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει χάσει τον τελευταίο καιρό μερικά κιλά και φαίνεται πως της ταιριάζει. Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στο Tae Kwon Do και ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε!Η Κωνσταντί…


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει χάσει τον τελευταίο καιρό μερικά κιλά και φαίνεται πως της ταιριάζει. Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στο Tae Kwon Do και ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε!

Η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου βρέθηκε μαζί με πολλούς ακόμα celebrities στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Tae Kwon Do και ήταν άκρως εντυπωσιακή αν και το ντύσιμό της ήταν απλό, όπως άλλωστε άρμοζε στην εκδήλωση. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι – που είναι must have για την ντουλάπα μιας γυναίκας – το οποίο συνδύασε με ένα τζιν τζάκετ το οποίο είχε μεταλλικές λεπτομέρειες.

Το σύνολο έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με το λεοπάρ της φουλάρι αλλά και με την μαύρη στέκα που φόρεσε στα μαλλιά. Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα άφησε ένα υπονοούμενο για το αν έχει ταίρι, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα μποτάκια, με τρούκς που ταίριαζαν απόλυτα με το λουκ!

Δείτε και πείτε μας! Δεν είναι πολύ όμορφη;

Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...