Ράδιο Αρβύλα: Θα “κλάψετε”! Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τις εκπομπές τους!


Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν διαδικτυακά και το νέο τρέιλερ για τις εκπομπές τους είναι έτοιμο. Μόλις το δείτε θα “κλάψετε” από τα γέλια κυριολεκτικά. Η ομάδα της εκπομπής καλεί όλους τους φίλους της να…


Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν διαδικτυακά και το νέο τρέιλερ για τις εκπομπές τους είναι έτοιμο. Μόλις το δείτε θα “κλάψετε” από τα γέλια κυριολεκτικά. Η ομάδα της εκπομπής καλεί όλους τους φίλους της να εγγραφούν στο κανάλι τους στο Youtube.

Οι Ράδιο Άρβυλα μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ αποφάσισαν να κάνουν την εκπομπή τους στο Youtube. Με μια ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως στόχος τους είναι να διατηρήσουν τη διαδικτυακή σχέση με τους φίλους που τους παρακολουθούν, ακόμα και όταν επιστρέψουν ξανά στην τηλεόραση.

Αφού ο ΣΚΑΙ αλλά και οι ίδιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους, επέστρεψαν αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο αυτή την φορά.

Η ομάδα της εκπομπής καλεί όλους τους φίλους της εκπομπής να εγγραφούν στο κανάλι τους στο Youtube ώστε να ξεκινήσουν τις live streaming εκπομπές τους. Σήμερα, δημοσίευσαν και το πρώτο τους τρέιλερ για τα ζωντανά επεισόδια του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube.

Δείτε το βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...