Πανύψηλη καλλονή, ίδια η μαμά της: Η 16χρονη κόρη Δέλλα-Μαστροκώστα εμφανίστηκε σε εκδήλωση & τράβηξε όλα τα φλας

13 Φεβρουαρίου, 2024


Η Γωγώ Μαστροκώστα, μαζί με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα και την κόρη του, Βικτώρια, βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, για τα Gazzetta Awards 2023, που διοργάνωσε η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, σήμερα, Δευτέρα, το βράδυ.Οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστοί, λίγο πριν μπουν στο Μέγαρο για την έναρξη της εκδήλωσης.Όπως ήταν φυσικό, τις εντυπώσεις έκλεψε η κόρη της γuμνάστριας και του πρώην ποδο…

... εντυπώσεις έκλεψε η κόρη της γuμνάστριας και του πρώην ποδοσφαιριστή, η οποία αν και μόλις 16 ετών, είναι πολύ ψηλή, ενώ φαίνεται πως έχει πάρει τα μάτια της μητέρα της.Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της εγχώριας showbiz, με τη σχέση τους να ξεκινάει το 2006 και επισφραγίστηκε,...

Η Γωγώ Μαστροκώστα, μαζί με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα και την κόρη του, Βικτώρια, βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, για τα Gazzetta Awards 2023, που διοργάνωσε η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, σήμερα, Δευτέρα, το βράδυ.

Οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστοί, λίγο πριν μπουν στο Μέγαρο για την έναρξη της εκδήλωσης.

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει απίστευτη ομοιότητα με την κόρη της

Όπως ήταν φυσικό, τις εντυπώσεις έκλεψε η κόρη της γuμνάστριας και του πρώην ποδοσφαιριστή, η οποία αν και μόλις 16 ετών, είναι πολύ ψηλή, ενώ φαίνεται πως έχει πάρει τα μάτια της μητέρα της.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της εγχώριας showbiz, με τη σχέση τους να ξεκινάει το 2006 και επισφραγίστηκε, δυο χρόνια αργότερα, με τον γάμο τους και τον ερχομό της κόρης τους.

Όπως είχε υπογραμμίσει η γuμνάστρια στο παρελθόν “ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου. Του είπα ότι η κόρη μας θα λεγόταν Βικτώρια Μαστροκώστα και μετά από λίγο μου έδωσε το δαχτυλίδι”.

Η πανύψηλη κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.