Ματίνα Παγώνη: «Νıώθω όμοpφη, με φλερτάpουν οι άνδρες αλλά δεν είμαι γατοúλα»

13 Φεβρουαρίου, 2024


«Το στιλ μου έχει σχολιαστεί πολύ, εγώ πάντα έτσι ντυνόμουν, δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας. Πάντα βάφομαι μόνη μου, ακόμα και στις εκπομπές που πηγαίνω. Μέσα στην ντουλάπα μου θα τα βρείτε όλα. Μου αρέσουν οι ακριβές τσάντες και τα ακριβά φουλάρια. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ρούχα από τη λαϊκή, αν μου άρεσε κάτι θα το έπαιρνα. Το μάτι μου πάει αμέσως στο πολύ ακριβό και είναι λάθος», είπε στο Me…

...ις εκπομπές που πηγαίνω. Μέσα στην ντουλάπα μου θα τα βρείτε όλα. Μου αρέσουν οι ακριβές τσάντες και τα ακριβά φουλάρια. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ρούχα από τη λαϊκή, αν μου άρεσε κάτι θα το έπαιρνα. Το μάτι μου πάει αμέσως στο πολύ ακριβό και είναι λάθος», είπε στο Mega και την εκπομπή...

Για την συνειδητή επιλογή της να μην κάνει παιδιά, σχολίασε σήμερα το πρωί 12.02.2024 σε συνέντευξή της η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ παραχώρησε δηλώσεις για το στιλ της και αποκάλυψε πως δεν είναι γατούλα και δεν της αρέσουν τα γλυκόλογα και τα λουλούδια.

«Το στιλ μου έχει σχολιαστεί πολύ, εγώ πάντα έτσι ντυνόμουν, δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας. Πάντα βάφομαι μόνη μου, ακόμα και στις εκπομπές που πηγαίνω. Μέσα στην ντουλάπα μου θα τα βρείτε όλα. Μου αρέσουν οι ακριβές τσάντες και τα ακριβά φουλάρια. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ρούχα από τη λαϊκή, αν μου άρεσε κάτι θα το έπαιρνα. Το μάτι μου πάει αμέσως στο πολύ ακριβό και είναι λάθος», είπε στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.