Survivor highlights 12/2: Το γοερό κλάμα της Ασημίνας και η παίκτρια που «φλερτάρει» με την… αποχώρηση (video)

13 Φεβρουαρίου, 2024


Ένα γεμάτο ανατροπές επεισόδιο Survivor 2024 παρακολουθήσαμε χθες 12/2 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου αναδείχθηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την αποψινή ασυλία (13/2).Οι νέες προσθήκες δεν σταματούν, ενώ οι προχθεσινές αφίξεις των νέων παικτών δεν ήταν οι μόνες…Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

�ιαβάστε περισσότερα στο youweekly.grΤο διαβάσαμε εδώ

Ένα γεμάτο ανατροπές επεισόδιο Survivor 2024 παρακολουθήσαμε χθες 12/2 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου αναδείχθηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την αποψινή ασυλία (13/2).

Αναλυτικά τα 12/2 highlights του Survivor

Οι νέες προσθήκες δεν σταματούν, ενώ οι προχθεσινές αφίξεις των νέων παικτών δεν ήταν οι μόνες…

Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.