Survivor – Χρύσα Χατζηγεωργίου για Κατερίνα Δαλάκα: Αυτοονομάζεται «βασίλισσα του παιχνιδιού»

13 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor: Η Δαλάκα βγαίνει MVP παίζοντας με τη Χρύσα αλλά στο συμβούλιο το αρνήθηκε.H Χρύσα Χατζηγεωργίου απασφάλισε στο Survivor κατά της Κατερίνας Δαλάκα. Η παίκτρια των Μπλε ανέφερε για την αντίπαλη παίκτρια πως «αυτοαποκαλείται “βασίλισσα του Survivor”», ενώ παίζει με τις πιο αδύναμες παίκτριες.«Η Δαλάκα ξέχασε μάλλον πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Εγώ θα πω ότι όλοι έχουν μάτια, όλοι βλέπο…

� βλέπουν. Εγώ δεν κάψα να τρέχω μαζί της, αυτή μάλλον έχει», ανέφερε.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

SurvivorΗ Δαλάκα βγαίνει MVP παίζοντας με τη Χρύσα αλλά στο συμβούλιο το αρνήθηκε.

H Χρύσα Χατζηγεωργίου απασφάλισε στο Survivor κατά της Κατερίνας Δαλάκα. Η παίκτρια των Μπλε ανέφερε για την αντίπαλη παίκτρια πως «αυτοαποκαλείται “βασίλισσα του Survivor”», ενώ παίζει με τις πιο αδύναμες παίκτριες.

«Η Δαλάκα ξέχασε μάλλον πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Εγώ θα πω ότι όλοι έχουν μάτια, όλοι βλέπουν. Εγώ δεν κάψα να τρέχω μαζί της, αυτή μάλλον έχει», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.