Survivor 2024: Ο παίκτης που κάνει θραύση στο Tik Tok μπήκε στο παιχνίδι – «Ό,τι θες να μάθεις, θα σου τα πω όλα…» (video)

13 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024: Ένας νέος παίκτης μπήκε στους Μαχητές και είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι για να διορθώσει την ανισορροπία, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.O παίκτης μπήκε στη θέση του Κώστα Βουγιουκλάκη που δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στο Survivor. Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι 29 ετών από την Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας και Tik Toker.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ …

ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor 2024: Ένας νέος παίκτης μπήκε στους Μαχητές και είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι για να διορθώσει την ανισορροπία, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

O παίκτης μπήκε στη θέση του Κώστα Βουγιουκλάκη που δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στο Survivor. Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι 29 ετών από την Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας και Tik Toker.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.