Η απίστευτη αλλαγή του Γιάννη Σπαλιάρα – Δεν πάει το μυαλό σας πως κούρεψε τα μαλλιά του


Μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του πραγματοποίησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις ανάγκες του ρόλου της στην σειρά που πρωταγωνιστεί. Δεν πάει το μυαλό σας πως κούρεψε τα μαλλιά του ο ηθοποιός ο οποίο…


Μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του πραγματοποίησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις ανάγκες του ρόλου της στην σειρά που πρωταγωνιστεί. Δεν πάει το μυαλό σας πως κούρεψε τα μαλλιά του ο ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στην Τεχεράνη.

Πρόκειται να ενσαρκώσει έναν βυζαντινό στρατηγό και χρειάστηκε να προβεί σε μεγάλες όπως φαίνεται αλλαγές για τον ρόλο του. Μάλιστα, οι αλλαγές αυτές μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Η παραγωγή της σειράς του ζήτησε να αλλάξει τα μαλλιά του και έτσι και έκανε, όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες.

Να πούμε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις ανάγκες του ρόλου του επίσης, κάνει μαθήματα τοξοβολίας και ξιφασκίας και θα εμφανίζεται με πανοπλίες στα επεισόδια.

Γιάννης Σπαλιάρας

Μαλλιά

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός είχε ένα περιστατικό με την υγεία του και μας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά τι είχε συμβεί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...