Πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεφτίλισε την Αλεξανδράκη – Τι είπε για τις τσάντες της;


Πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεφτίλισε την Δήμητρα Αλεξανδράκη δίχως τέλος on camera! Τι είπε για τις τσάντες της και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό; Η ίδια ωστόσο εκτός από αυτήν αναφέρθηκ…


Πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεφτίλισε την Δήμητρα Αλεξανδράκη δίχως τέλος on camera! Τι είπε για τις τσάντες της και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό; Η ίδια ωστόσο εκτός από αυτήν αναφέρθηκε και σε άλλες παίκτριες του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Ραμόνα, η οποία δεν αντέχει με τα όσα βλέπει και ξεσπά μπροστά στις κάμερες για τη φετινή σεζόν και τα “παρατράγουδα” που βλέπει στην τηλεόραση!

Χαρακτηριστικά είπε, «Δεν υπήρχε λόγος να πάει στο My Style Rocks! Επειδή έχει πέντε τσάντες wanna be επώνυμες ότι θα πέσουν κάτω ξεροί οι κριτές και θα την αποθεώσουν! Οι τσάντες της είναι όλες μαϊμούδες κι αν μπορεί ας έρθει να με διαψεύσει… Δεν μπορεί»!

Ενώ είπε και για την Κιάρα, «Η Κιάρα με μιμείται… Αφού έχω ωραίο στυλ γιατί να μην με μιμηθεί!». Και μιας και μιλάμε για την Αλεξανδράκη, είδατε το look που αντέγραψε από την Φαίη Σκορδά;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...