Μητσοτάκης από Χαϊδάρι: «Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στη χώρα – Εκφράζει τις προσδοκίες όλων» (video)

7 Φεβρουαρίου, 2024


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Χαϊδάρι και συναντήθηκε με πολίτες στο καφέ «Home».Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε: «Μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που πριν έμοιαζε άπιαστο όνειρο, να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στη δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Με την ευκαιρία,…

... δείτε την απάντηση του Μαξίμου στις κινητοποιήσεις των αγροτών.Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης γιατί εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές, αλλά το οφείλουμε και στους νέους. Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Χαϊδάρι και συναντήθηκε με πολίτες στο καφέ «Home».

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε: «Μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που πριν έμοιαζε άπιαστο όνειρο, να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στη δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση του Μαξίμου στις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης γιατί εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές, αλλά το οφείλουμε και στους νέους. Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις προσδοκίες και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.