Εξελίξεις με την υγεία του Βασιλιά Καρόλου: Η κατάστασή του μετά τις πρώτες χημειοθεραπείες

7 Φεβρουαρίου, 2024


Θλιβερό κλίμα επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία με την ανακοίνωση του παλατιού για τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο σε ηλικία 75 ετών λίγο μετά τη σιγή ιχθύος, που επικρατεί σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.Οι πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές είναι πως ο Βασιλιάς Κάρολος θα δώσει τη μάχη του απέναντι στη νόσο που μαστίζει, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει τις …

...πρώτες χημειοθεραπείες. Ο ίδιος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην εξοχική κατοικία του στη Νοτιοδυτική Αγγλία (δείτε εδώ την πρώτη του φωτογραφία μετά τη διάγνωση).Η εξέλιξη με την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά ΚαρόλουΟι πληροφορίες αναφέρουν, πως μετά την πρώτη θεραπεία...

Θλιβερό κλίμα επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία με την ανακοίνωση του παλατιού για τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο σε ηλικία 75 ετών λίγο μετά τη σιγή ιχθύος, που επικρατεί σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές είναι πως ο Βασιλιάς Κάρολος θα δώσει τη μάχη του απέναντι στη νόσο που μαστίζει, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει τις πρώτες χημειοθεραπείες. Ο ίδιος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην εξοχική κατοικία του στη Νοτιοδυτική Αγγλία (δείτε εδώ την πρώτη του φωτογραφία μετά τη διάγνωση).

Η εξέλιξη με την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως μετά την πρώτη θεραπεία η κατάσταση της υγείας του Καρόλου είναι καλή και μάλιστα ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε επαρκώς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.