Survivor 2024: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω…» – «Λύγισε» η Μαριλίνα Βακονδίου (video)

7 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου άλλαξε γνώμη για την ψήφο της στο Survivor και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να βγάλουν εκείνη ως υποψήφια προς αποχώρηση. Με την ευκαιρία, δείτε το παράπονο του Γιάννη Περπατάρη.Μιλώντας στην καλύβα, η παίκτρια των Μπλε ανέφερε: «Δεν το σκέφτηκα καλά, νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Το παιχνίδι για μένα έχει γίνει ψυχολογικό και δεν το αντέχω και δεν ξέρω πώς συνεχίζω…

...».«Θέλω την άλλη βδομάδα να με ψηφίσετε για να φύγω», πρόσθεσε με τις υπόλοιπες παίκτριες να τη συμβουλεύουν να πάρει τον χρόνο της για να σκεφτεί αν όντως θέλει να φύγει.Μιλώντας στη συνέχεια, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Μαριλίνα δήλωσε: «Δεν μπορώ, νιώθω ότι είναι...

Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου άλλαξε γνώμη για την ψήφο της στο Survivor και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να βγάλουν εκείνη ως υποψήφια προς αποχώρηση. Με την ευκαιρία, δείτε το παράπονο του Γιάννη Περπατάρη.

Μιλώντας στην καλύβα, η παίκτρια των Μπλε ανέφερε: «Δεν το σκέφτηκα καλά, νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Το παιχνίδι για μένα έχει γίνει ψυχολογικό και δεν το αντέχω και δεν ξέρω πώς συνεχίζω».

«Θέλω την άλλη βδομάδα να με ψηφίσετε για να φύγω», πρόσθεσε με τις υπόλοιπες παίκτριες να τη συμβουλεύουν να πάρει τον χρόνο της για να σκεφτεί αν όντως θέλει να φύγει.

Μιλώντας στη συνέχεια, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Μαριλίνα δήλωσε: «Δεν μπορώ, νιώθω ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι, από τη μία ψηφίζει ο ένας τον άλλο, από την άλλη ο καθένας σκέφτεται τον εαυτό του, κάνεις ένα λάθος και πέφτουν όλοι να σε φάνε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω πως όντως θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου».

Survivor 2024 spoiler 6/2: Άσχημη εξέλιξη με τον Σάββα Γκέντσογλου – “Βόμβες” με τις φήμες που αποκαλύφθηκαν (Video)

Survivor 2024 spoiler 6/2: Σοκαριστικά ήταν τα όσα αποκάλυψε ο Σωτήρης Λαμάι κατά την έξοδό του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor! Ο παίκτης της μπλε ομάδας μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Σάββας Γκέντσογλου μαζί με… διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.