Χαμός στο Παλάτι: “Σπάει” τη σιωπή του ο Ουίλιαμ – Όλη η αλήθεια για τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον (Video)

7 Φεβρουαρίου, 2024


Για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να μιλήσει σήμερα το βράδυ της Τετάρτης (7/2) σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, την πρώτη ημέρα της επιστροφής στα βασιλικά του καθήκοντα.Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας πρόκειται να μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια που περνά με την υγεία ο πατέρας του σε μια ομιλία που θ…

...τεια που περνά με την υγεία ο πατέρας του σε μια ομιλία που θα κάνει στο ετήσιο γκαλά συγκέντρωσης χρημάτων του London Air Ambulance στο Λονδίνο.Παράλληλα, αναμένεται να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και να μιλήσει για όλα όσα πέρασε η βασιλική οικογένεια τις τελευταίες...

Για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να μιλήσει σήμερα το βράδυ της Τετάρτης (7/2) σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, την πρώτη ημέρα της επιστροφής στα βασιλικά του καθήκοντα.

Όλη η αλήθεια για τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας πρόκειται να μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια που περνά με την υγεία ο πατέρας του σε μια ομιλία που θα κάνει στο ετήσιο γκαλά συγκέντρωσης χρημάτων του London Air Ambulance στο Λονδίνο.

Παράλληλα, αναμένεται να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και να μιλήσει για όλα όσα πέρασε η βασιλική οικογένεια τις τελευταίες ημέρες από τη διάγνωση του μονάρχη. Επίσης, δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μιλήσει σχετικά με τον πρίγκιπα Χάρι και τους λόγους που δεν προβλέπεται να συναντηθούν τα δύο αδέλφια παρά το ταξίδι-«αστραπή» του δούκα του Σάσeξ στο Λονδίνο για να συνατήσει τον βασιλιά Κάρολο. Σημειώνεται πως νωρίτερα, σήμερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να δώσει το «παρών» σε τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ για λογαριασμό του πατέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.