Survivor: Μεγάλες ανατροπές στον τρίτο αγώνα ασυλίας – Σκληρές αναμετρήσεις στον στίβο μάχης

6 Φεβρουαρίου, 2024


Η υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη έχει προκαλέσει εσωτερικό αναβρασμό στην ομάδα των Μαχητών στο SurvivorΜεγάλη είναι η αναστάτωση που επικρατεί στην παραλία των μπλε στο Survivor, μετά την ανάδειξη του Γιάννη Περπατάρη ως δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση. Οι μαχητές μετρούν ήδη δύο ήττες και αυτό έχει φέρει έντονο προβληματισμό στους παίκτες, καθώς οι δύο πρώτοι αγώνες ασυλίας δεν κατάφεραν να…

...�ραν να τους δώσουν την ανάσα που ήθελαν ώστε να μην μετρήσουν και νέα απώλεια μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι. Η Μαριλίνα νιώθει άσχημα με τον εαυτό της για τον τρόπο που ψήφισε και έχει αναθεωρήσει τη στάση της, στο δρόμο για τον τρίτο αγώνα ασυλίας που θα φέρει σκληρές...

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη έχει προκαλέσει εσωτερικό αναβρασμό στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που επικρατεί στην παραλία των μπλε στο Survivor, μετά την ανάδειξη του Γιάννη Περπατάρη ως δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Οι μαχητές μετρούν ήδη δύο ήττες και αυτό έχει φέρει έντονο προβληματισμό στους παίκτες, καθώς οι δύο πρώτοι αγώνες ασυλίας δεν κατάφεραν να τους δώσουν την ανάσα που ήθελαν ώστε να μην μετρήσουν και νέα απώλεια μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι.

Η Μαριλίνα νιώθει άσχημα με τον εαυτό της για τον τρόπο που ψήφισε και έχει αναθεωρήσει τη στάση της, στο δρόμο για τον τρίτο αγώνα ασυλίας που θα φέρει σκληρές αναμετρήσεις και πολλές ανατροπές μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί το Συμβούλιο του νησιού και ποια ονόματα θα συμπληρώσουν τη λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.