Survivor 2024: «Εισβάλλει» ορεξάτος ο Τζέιμς Καφετζής – «Πάω κι όπου βγει! Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι…» (video)

6 Φεβρουαρίου, 2024


Νέος παίκτης του Survivor 2024 θα είναι στο εξής ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος σήμερα (6/2) ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο και έκανε ορισμένες δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time».«Δεν έχω άγχος, γιατί το έχω ξανακάνει και πάνω κάτω ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο από το Survivor είναι το πρωί που ξυπνούσα και απολάμβανα την ηρεμία. Έχει πανέμορφα ηλιοβασιλέματα. Δεν φοβάμαι κάτ…

ι στη ζούγκλα, ούτε τον Αλέξη Παππά. Δεν έχω δει γεμάτα επεισόδια. Ήμουν στην Ιαπωνία και είχε μεγάλη διαφορά ώρας», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Νέος παίκτης του Survivor 2024 θα είναι στο εξής ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος σήμερα (6/2) ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο και έκανε ορισμένες δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Δεν έχω άγχος, γιατί το έχω ξανακάνει και πάνω κάτω ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο από το Survivor είναι το πρωί που ξυπνούσα και απολάμβανα την ηρεμία. Έχει πανέμορφα ηλιοβασιλέματα. Δεν φοβάμαι κάτι στη ζούγκλα, ούτε τον Αλέξη Παππά. Δεν έχω δει γεμάτα επεισόδια. Ήμουν στην Ιαπωνία και είχε μεγάλη διαφορά ώρας», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.