Φαίη Σκορδά για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν θα κουνήσω σε καμία περίπτωση το δάχτυλο ούτε θα το παίξω ηθικολόγος…»

6 Φεβρουαρίου, 2024


Tην συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου στην Ελεονώρα Μελέτη για την παρεξήγηση με την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και την αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου σχετικά με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, σχολίασε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Fay’s Time, το πρωί της Τρίτης 6/2.Υπνεθυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός στην αποκαλυπτική του συνέντευξη, είχε μιλήσει για τα ψευδή δημοσιεύματα …

...που τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου, ξεκαθαρίζοντας την θέση του. Από την άλλη πλευρά η Ελένη Χατζίδου, με αφρομή τα όσα είπε ο Γιάννης Στανκογλου για τις φήμες που ακούστηκαν πρώτη φορά από το Happy Day, εξομολογήθηκε ότι την είδηση πως ήταν έγκυος την είχε...

Tην συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου στην Ελεονώρα Μελέτη για την παρεξήγηση με την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και την αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου σχετικά με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, σχολίασε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Fay’s Time, το πρωί της Τρίτης 6/2.

Υπνεθυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός στην αποκαλυπτική του συνέντευξη, είχε μιλήσει για τα ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου, ξεκαθαρίζοντας την θέση του. Από την άλλη πλευρά η Ελένη Χατζίδου, με αφρομή τα όσα είπε ο Γιάννης Στανκογλου για τις φήμες που ακούστηκαν πρώτη φορά από το Happy Day, εξομολογήθηκε ότι την είδηση πως ήταν έγκυος την είχε αποκάλυψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της, γεγονός που την είχε νευριάσει (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Εσείς κάνετε τους ιδανικούς που έχετε δουλέψει σε εκπομπές που λειτουργούν πολύ ωραία; Εκτός αν δεν έχετε δουλέψει σε εκπομπές. Δεν θα κουνήσω σε καμία περίπτωση ποτέ μου το δάχτυλο σε κανέναν, ούτε θα το παίξω ηθικολόγος.

Το τι έχω κάνει και πώς έχω φερθεί το ξέρουν και οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου και ο κόσμος. Δεν θα πάμε πάλι στο θέμα “τι κάνω εγώ”, γιατί πάλι αυτό γίνεται. Το θέμα πάει πάλι στο τι κάνει ο καθένας. Δεν είναι αυτή η ουσία. Δεν είναι να πούμε εγώ είμαι πιο ηθικός, δεν έχω πειράξει κανέναν.

Η ουσία είναι ότι όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή, η οποία είναι lifestyle και έχει μέσα το gossip στοιχείο, κάποια στιγμή ένας συνεργάτης σου, ένα ρεπορτάζ θα έχει στεναχωρήσει κάποιον. Δεν γίνεται αλλιώς. Και στην εκπομπή της συμπαθέστατης Ελένης μπορεί άθελά τους να έχουν στεναχωρήσει κάποιον.

Δεν γίνεται να μη στεναχωρήσεις κάποιον, εκτός αν παίζεις μόνο αφιερώματα. Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα θέματα στα περιοδικά; Οι σχέσεις! Όταν λέμε new love in town. Δεν ξύπνησαν μια μέρα και είπαν ψέματα» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.