«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Το «Σπίτι των Ονείρων» της δομής και το υπέρογκο ποσό που συγκεντρώθηκε από 6ωρη συναυλία για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του Πολυχρονόπουλου (video)

6 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Άλλος Άνθρωπος: Δεν ήταν μόνο τα κουτιά εράνου σε κάθε πάγκο. Δεν ήταν μόνο οι συνεχείς εκκλήσεις μέσω των σόσιαλ… Ούτε οι δωρεές των ανθρώπων χέρι με χέρι.Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος συγκέντρωνε με κάθε μέσο χρηματικά ποσά, διοργανώνοντας μέχρι και διαδικτυακή συναυλία την εποχή του κορωνοϊού με 45 καλλιτέχνες.Ο κόσμος μπορούσε να καταθέσει ό,τι ήθελε στους αναρτημένους λογαριασμούς ενώ υπήρ…

...χαν και κουπόνια των 10 ευρώ όπως λέει πρώην εθελοντής.«Τα εισιτήρια που μοίραζαν με έναν περίεργο τρόπο, με το έτσι θέλω. Ρωτούσα και άλλους εθελοντές για ποιο λόγο είναι τόσο επιθετικοί να πάρουμε εισιτήρια των 10 ευρώ», καταγγέλλει πρώην εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας.Η...

Ο Άλλος Άνθρωπος: Δεν ήταν μόνο τα κουτιά εράνου σε κάθε πάγκο. Δεν ήταν μόνο οι συνεχείς εκκλήσεις μέσω των σόσιαλ… Ούτε οι δωρεές των ανθρώπων χέρι με χέρι.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος συγκέντρωνε με κάθε μέσο χρηματικά ποσά, διοργανώνοντας μέχρι και διαδικτυακή συναυλία την εποχή του κορωνοϊού με 45 καλλιτέχνες.

Ο κόσμος μπορούσε να καταθέσει ό,τι ήθελε στους αναρτημένους λογαριασμούς ενώ υπήρχαν και κουπόνια των 10 ευρώ όπως λέει πρώην εθελοντής.

«Τα εισιτήρια που μοίραζαν με έναν περίεργο τρόπο, με το έτσι θέλω. Ρωτούσα και άλλους εθελοντές για ποιο λόγο είναι τόσο επιθετικοί να πάρουμε εισιτήρια των 10 ευρώ», καταγγέλλει πρώην εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας.

Η συναυλία αυτή που διήρκησε 6 ώρες είχε έναν σκοπό. Να αποκτήσει ο άλλος άνθρωπος το δικό του σπίτι, το σπίτι των ονείρων όπως το αποκαλούσε τόσο ο Πολυχρονόπουλος όσο και η ξανθιά γυναίκα που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον συντονισμό της συναυλίας.

Σε ερώτηση για το αν μπορούσαν να δώσουν τρόφιμα και ρούχα αντί χρημάτων οι εθελοντές, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έλεγε πως λόγω κορωνοϊού θα δεχόταν μόνο συσκευασμένα προϊόντα.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα από τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ευρυδίκη, την Ελένη Δήμου και την Ανδριάνα Μπάμπαλη ένωσαν τις φωνές τους για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς το σπουδαίο έργο της κοινωνικής κουζίνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.