Ρέθυμνο: «Ντρέπεται το κοπέλι μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του κοριτσιού που βι@στηκε από 12 άτομα (video)

6 Φεβρουαρίου, 2024


Συστηματικά θύμα βιασμού από 12 άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 38 ετών, έπεφτε η 14χρονη από το Ρέθυμνο η οποίο φέρεται ότι θύμα ενός ολόκληρου κυκλώματος που την εξέδιδε. Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του παιδιού έβαλε τέλος στη ζωή του με τη μητέρα της, μίλησε για τα τελευταία του λεπτά.Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η μητέρα του ανήλικου θύματος στο Star, ο εκλιπών, «μου ζήτησε λεφτά να βάλει πετρέλαιο,…

επειδή ήθελε να πάει στην οικογένεια από πάνω να τους δει, να τους μιλήσει, δεν ξέρω. Βγήκε και δεν ξαναγύρισε πίσω».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Συστηματικά θύμα βιασμού από 12 άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 38 ετών, έπεφτε η 14χρονη από το Ρέθυμνο η οποίο φέρεται ότι θύμα ενός ολόκληρου κυκλώματος που την εξέδιδε. Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του παιδιού έβαλε τέλος στη ζωή του με τη μητέρα της, μίλησε για τα τελευταία του λεπτά.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η μητέρα του ανήλικου θύματος στο Star, ο εκλιπών, «μου ζήτησε λεφτά να βάλει πετρέλαιο, επειδή ήθελε να πάει στην οικογένεια από πάνω να τους δει, να τους μιλήσει, δεν ξέρω. Βγήκε και δεν ξαναγύρισε πίσω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.