Τεράστια έκπληξη με το Survivor 2024: Τα πάνω κάτω

5 Φεβρουαρίου, 2024


Η νέα σειρά μυστηρίου του ALPHA, Σκαραβαίος, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 4/2 σε μια πολύ δύσκολη ζώνη, την prime time, κι έπρεπε με το καλησπέρα σας να ανταγωνιστεί πολύ δυνατά προγράμματα, που το κοινό έχει δείξει γενικά να προτιμά, το Famagusta στο Mega και το Survivor στον ΣΚΑΙ.Μπορεί τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών στο X να ήταν αποθεωτικά αλλά στα μηχανάκια της AGB καταγράφηκαν μονοψή…

φια ποσοστά με αποτέλεσμα o Σκαραβαίος να έρθει τρίτος στην μάχη του με την σειρά του Mega και το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε εδώ

Η νέα σειρά μυστηρίου του ALPHA, Σκαραβαίος, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 4/2 σε μια πολύ δύσκολη ζώνη, την prime time, κι έπρεπε με το καλησπέρα σας να ανταγωνιστεί πολύ δυνατά προγράμματα, που το κοινό έχει δείξει γενικά να προτιμά, το Famagusta στο Mega και το Survivor στον ΣΚΑΙ.

Μπορεί τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών στο X να ήταν αποθεωτικά αλλά στα μηχανάκια της AGB καταγράφηκαν μονοψήφια ποσοστά με αποτέλεσμα o Σκαραβαίος να έρθει τρίτος στην μάχη του με την σειρά του Mega και το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.