ΣΥΡΙΖΑ: Κάν’ το όπως ο Τσίπρας – Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε σε τρακτέρ σε μπλόκο αγροτών (video)

4 Φεβρουαρίου, 2024


Στις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ημαθία βρέθηκε σήμερα (03/02) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ανέβει στα τρακτέρ, ακολουθώντας τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε ανέβει σε τρακτέρ το 2013 και το 2023.Ήταν 4 Φεβρουαρίου 2013 ημέρες αγροτικών κινητοποιήσεων. Ο Αλέξης Τσίπρας, στην αντιπολίτευση τότε περιοδεύει στα μπλόκα και εκφρά…

...ζει τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Στον Ορχομενό, ο αγρότης Γιάννης Βάγκος του παραχωρεί το τρακτέρ του για να μιλήσει ο Τσίπρας.Δείτε επίσης: Τον κοίταζε στα μάτια και «έλιωνε»: Η χημεία του Στέφανου Κασσελάκη με τον Απόστολο Γκλέτσο δείχνει την αρχή μιας...

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ημαθία βρέθηκε σήμερα (03/02) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ανέβει στα τρακτέρ, ακολουθώντας τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε ανέβει σε τρακτέρ το 2013 και το 2023.

Ήταν 4 Φεβρουαρίου 2013 ημέρες αγροτικών κινητοποιήσεων. Ο Αλέξης Τσίπρας, στην αντιπολίτευση τότε περιοδεύει στα μπλόκα και εκφράζει τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Στον Ορχομενό, ο αγρότης Γιάννης Βάγκος του παραχωρεί το τρακτέρ του για να μιλήσει ο Τσίπρας.

Δείτε επίσης: Τον κοίταζε στα μάτια και «έλιωνε»: Η χημεία του Στέφανου Κασσελάκη με τον Απόστολο Γκλέτσο δείχνει την αρχή μιας μεγάλης φιλίας

Ανεβασμένος στο τρακτέρ ο Αλ. Τσίπρας παρότρυνε τους αγρότες να συνεχίσουν τους αγώνες τους και κατάγγελνε τους σωτήρες της χώρας που κρύβονται πίσω από τις κλούβες με τα ΜΑΤ, όπως έλεγε. Το 2023 ο Αλέξης Τσίπρας πάλι σκαρφάλωσε στο τρακτέρ για να μιλήσει σε κτηνοτρόφους στη Φιλυρα Τρικάλων.

Φέτος, 2024 ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα, συνομιλώντας με αγρότες από τα μπλόκα των κινητοποιήσεων είχε πει πως «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θέλει να αγοράσει λίγο χρόνο από τους αγρότες και όχι να λύσει τα προβλήματα τους». Όπως είπε στη συνέχεια, «είστε αδικημένοι, έχετε κάθε δίκιο να είστε εξοργισμένοι, να είστε στα μπλόκα».

Δείτε τον Στέφανο Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.