Survivor: Το… γύρισμα της μπιφτέκας, το ξέσπασμα του Σταμάτη και οι νέοι παίκτες

3 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor: Γεμάτο ανατροπές είναι το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪΣτο τελευταίο επεισόδιο του Survivor ο Σωτήρης Λαμάι αποφάσισε να παραχωρήσει τη θέση του στον Σταμάτη Ταλαδιανό, με τον αντίπαλό του στη μονομαχία να ξεσπάσει σε κλάματα για την κίνηση του συμπαίκτη του στους Μαχητές.Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση σχολίασαν τις υποψηφιότητές τους, με τους Μαχητές να εκφράζουν την έκπληξή τους πο…

�ους που είδαν τους Διάσημους να ψηφίζουν τον Αλέξη Παππά, αλλά και με το... γύρισμα της μπιφτέκας με τις ψήφους στους τραυματίες της ομάδας τους.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor: Γεμάτο ανατροπές είναι το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor ο Σωτήρης Λαμάι αποφάσισε να παραχωρήσει τη θέση του στον Σταμάτη Ταλαδιανό, με τον αντίπαλό του στη μονομαχία να ξεσπάσει σε κλάματα για την κίνηση του συμπαίκτη του στους Μαχητές.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση σχολίασαν τις υποψηφιότητές τους, με τους Μαχητές να εκφράζουν την έκπληξή τους που είδαν τους Διάσημους να ψηφίζουν τον Αλέξη Παππά, αλλά και με το… γύρισμα της μπιφτέκας με τις ψήφους στους τραυματίες της ομάδας τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.