Κάθετος ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι άθρησκος άνθρωπος και δεν με ενδιαφέρει τι λέει η εκκλησία»

3 Φεβρουαρίου, 2024


Καλεσμένος στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τη θέση της εκκλησίας, δηλώνοντας κάθετα πως είναι άθρησκος και δεν τον ενδιαφέρει τι λέει. Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε για την τεκνοθεσία. «Είμαι πάντα καλά, αισιοδοξώ και ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου λέω πάμε παρακάτω. Η Βουλή έχει πολλές ώρες δουλε…

...ιές και είμαστε ένα μικρό κόμμα που έχει παρουσία. Η αριστερά ψιλοδιαλύεται, έχουμε μείνει 6 βουλευτές που είμαστε σχεδόν κάθε μέρα εκεί. Έχουμε συνεχή παρουσία σε αντίθεση με μεγάλα κόμματα που δεν εμφανίζονται συχνά οι βουλευτές. Όπως βλέπετε, στα μεγάλα κόμματα υπάρχει...

Καλεσμένος στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τη θέση της εκκλησίας, δηλώνοντας κάθετα πως είναι άθρησκος και δεν τον ενδιαφέρει τι λέει. Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε για την τεκνοθεσία.

«Είμαι πάντα καλά, αισιοδοξώ και ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου λέω πάμε παρακάτω. Η Βουλή έχει πολλές ώρες δουλειές και είμαστε ένα μικρό κόμμα που έχει παρουσία. Η αριστερά ψιλοδιαλύεται, έχουμε μείνει 6 βουλευτές που είμαστε σχεδόν κάθε μέρα εκεί. Έχουμε συνεχή παρουσία σε αντίθεση με μεγάλα κόμματα που δεν εμφανίζονται συχνά οι βουλευτές. Όπως βλέπετε, στα μεγάλα κόμματα υπάρχει διάσταση απόψεων για το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους. Ο πιο οργανωμένος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ, είμαστε και εμείς υπέρ.

Εγώ είμαι υπέρ του νομοσχεδίου και έχουμε ψηφίσει πολλά νομοσχέδια της Νέας Δημοκρατίας όταν είναι σωστά. Έχουμε κάποιες διαφωνίες σε κάποια σημεία. Αλλά αν υπάρχει νομοσχέδιο που στοχεύει επί καλού δεν μπορείς να πεις το πετάω επειδή έχεις κάποιες διαφωνίες.

Δεν θα το διαβάσω το κείμενο της Ιεράς Συνόδου. Η εκκλησία είναι λάθος αυτή τη στιγμή. Η πολιτεία είναι υπεύθυνη για τα δικαιώματα των πολιτών. Είμαστε ένα από τα τέσσερα κράτη της Ευρώπης που η εκκλησία είναι αλληλένδετη με το κράτος. Είμαι άθρησκος άνθρωπος και δεν με ενδιαφέρει τι λέει η εκκλησία. Δεν θα δώσω σημασία τι αποφάσεις παίρνει η Ιερά Σύνοδος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.