Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Το άγνωστο εστιατόριο του «Άλλου Ανθρώπου» – Η αποκάλυψη από πρώην παίκτρια του MasterChef – «Είναι μπρουτάλ, νεάντερνταλ…»

3 Φεβρουαρίου, 2024


Μια νέα αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έκανε το πρωί του Σαββάτου (3/2) μια πρώην παίκτρια του MasterChef, χαρακτηρίζοντάς τον «μπρουτάλ» και «νεάντερνταλ» και κάνοντας λόγο για ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.Η Ντέμη Γεωργίου μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση ν…

...α εργαστεί σε ένα εστιατόριο που θα άνοιγε στην Αθήνα, πίσω από το οποίο κρυβόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Μάλιστα, όπως λέει, το εστιατόριο αυτό έχει ανοίξει κανονικά στο κέντρο της Αθήνας. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος φέρεται να έπαιξε συνολικά 600.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια...

Μια νέα αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έκανε το πρωί του Σαββάτου (3/2) μια πρώην παίκτρια του MasterChef, χαρακτηρίζοντάς τον «μπρουτάλ» και «νεάντερνταλ» και κάνοντας λόγο για ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ντέμη Γεωργίου μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να εργαστεί σε ένα εστιατόριο που θα άνοιγε στην Αθήνα, πίσω από το οποίο κρυβόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Μάλιστα, όπως λέει, το εστιατόριο αυτό έχει ανοίξει κανονικά στο κέντρο της Αθήνας. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος φέρεται να έπαιξε συνολικά 600.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια μέσα σε δύο χρόνια.

«Κάτι μέσα μου…Δεν έτυχε ποτέ να πάω στον “Άλλο άνθρωπος”! Εγώ πηγαίνω με την διαίσθησή μου, ήταν εκτός των ορίων μου. Το ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει. Ποτέ δεν είχε ακουστεί τίποτα, ήταν πολύ μπραφ. Δεν είχα ιδέα. Όλα φαίνονται βέβαια.

Κάποια πράγματα φαίνονται στα μάτια των ανθρώπων. Είναι κάποιοι άνθρωποι που το φιζίκ τους παραπέμπει σε κάτι άλλο. Είναι ο τζόγος, ο αλκοολισμός, δεν το λέω κακά. Δε θέλω να ακουστεί άσχημα.

Ο τύπος είναι μπρουτάλ, νεάντερνταλ. Είναι σκληρός, είναι σκληροτάχηλο τυπάκι. Δεν τον βλέπεις; Δεν μου “βρωμάει”, γιατί και τα ψάρια βρωμάνε αλλά είναι νόστιμα, στην πραγματικότητα αλλά δεν ήθελα να ήμουν κομμάτι αυτού του πράγματος για κάποιον δικό μου λόγο». είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.