“Είναι παράνοια να μου ζητάει ο Βαλάντης αποζημίωση 50.000 ευρώ, ενώ εκείνος θα έπρεπε να κατηγορείται”

3 Φεβρουαρίου, 2024


Στο Πρωινό Σουσού μίλησε ο Γιώργος Λάγιος και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του με τον Βαλάντη.«Δεν ήρθε ο ίδιος στο δικαστήριο, ήρθε ο ψυχίατρός του ως μάρτυρας. Δεν έχω ξαναπάει ως κατηγορούμενος σε δίκη, ήταν ωραία εμπειρία. Είναι παράνοια να μου ζητάει κάποιος 50.000 ευρώ, επειδή εξηγώ κάτι που βλέπω ότι είναι λεκτική βία αντί να κατηγορείται εκείνος».«Είχαμε πει να τα βρούμε εξωδικαστικά α…

...λλά τελικά δεν ήθελε. Θα περιμένουμε την απόφαση, που θα βγει σε λίγους μήνες».Σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους σχολίασε ότι: «Όταν είσαι αγενής, απαγορεύεται να μιλάς. Είναι νόμος. Δεν με νοιάζει το περιεχόμενο, δεν με νοιάζει...

Στο Πρωινό Σουσού μίλησε ο Γιώργος Λάγιος και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του με τον Βαλάντη.

«Δεν ήρθε ο ίδιος στο δικαστήριο, ήρθε ο ψυχίατρός του ως μάρτυρας. Δεν έχω ξαναπάει ως κατηγορούμενος σε δίκη, ήταν ωραία εμπειρία. Είναι παράνοια να μου ζητάει κάποιος 50.000 ευρώ, επειδή εξηγώ κάτι που βλέπω ότι είναι λεκτική βία αντί να κατηγορείται εκείνος».

«Είχαμε πει να τα βρούμε εξωδικαστικά αλλά τελικά δεν ήθελε. Θα περιμένουμε την απόφαση, που θα βγει σε λίγους μήνες».

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους σχολίασε ότι: «Όταν είσαι αγενής, απαγορεύεται να μιλάς. Είναι νόμος. Δεν με νοιάζει το περιεχόμενο, δεν με νοιάζει αν έχεις δίκιο, όταν είσαι αγενής. Ειδικά όταν είσαι καταξιωμένο πρόσωπο, έχεις μεγαλύτερη ευθύνη για το πώς εκφράζεσαι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.