Survivor 2024: Κόλαφος ο Σωτήρης Λαμάι – «Η Ασημίνα είναι πιο καθαρό παιδί από τη Δαλάκα, η Κατερίνα είναι εγκέφαλος»

3 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024: Κόλαφος ήταν ο Σωτήρης Λαμάι σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Γεια σου» μετά την αποχώρησή του.Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μιλά για την απόφασή του να «παραδώσει» τα όπλα στο αγώνισμα με τον Σταμάτη αλλά και το γύρισμα της μπιφτέκας από τους κόκκινους. Παράλληλα, δείτε ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία αύριο 4/2.«Έπαιξα καθαρά με ό,τι είχε η ψυχή μου μέσα μου. Ο Σταμάτης έ…

...τρεμε όλη την ώρα. Με το πού χτύπησε ήταν στεναχωρημένος, προβληματισμένος.Τον έβλεπα και μαράζωνα μαζί του. Τον έπιασα και του είπα “Μέχρι εδώ ήταν, έφτασε η ώρα μου. Ήρθε η στιγμή να πάω στον γιο μου”.Νομίζω το γλίτσας το κρατάω σε εισαγωγικά λίγο. Δεν μετανιώνω για πράγματα...

Survivor 2024: Κόλαφος ήταν ο Σωτήρης Λαμάι σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Γεια σου» μετά την αποχώρησή του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μιλά για την απόφασή του να «παραδώσει» τα όπλα στο αγώνισμα με τον Σταμάτη αλλά και το γύρισμα της μπιφτέκας από τους κόκκινους. Παράλληλα, δείτε ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία αύριο 4/2.

«Έπαιξα καθαρά με ό,τι είχε η ψυχή μου μέσα μου. Ο Σταμάτης έτρεμε όλη την ώρα. Με το πού χτύπησε ήταν στεναχωρημένος, προβληματισμένος.

Τον έβλεπα και μαράζωνα μαζί του. Τον έπιασα και του είπα “Μέχρι εδώ ήταν, έφτασε η ώρα μου. Ήρθε η στιγμή να πάω στον γιο μου”.

Νομίζω το γλίτσας το κρατάω σε εισαγωγικά λίγο. Δεν μετανιώνω για πράγματα που λέω, όσο αφορά στο παιχνίδι μπορεί να είναι.

Ο Αλέξης είναι καλό παιδί, είναι κοντά στον δικό μου τρόπο σκέψης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.