Θρίλερ στην Κοζάνη: Νεκρός 51χρονος αστυνομικός στο σπίτι του μετά από πυροβολισμό με το υπηρεσιακό του όπλο

3 Φεβρουαρίου, 2024


Το δικό της θρίλερ ζει η Κοζάνη, καθώς ένας 51χρονος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μετά από πυροβολισμό με το υπηρεσιακό του όπλο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αιανή.Όπως αναφέρει και η τοπική ιστοσελίδα kozanimedia.gr, ο άτυχος άντρας, πατέρας δυο παιδιών, έπεσε νεκρός, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πιθανό ατύχημα με πιστόλα από εκείνες που χ…

...ρησιμοποιούνται για τους τυφλοπόντικες. Παράλληλα, απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 15χρονου μαθητή από την Ημαθία, ο οποίος βρέθηκε από τους γονείς του απαγχονισμένος. Στο σημείο βρίσκεται ευρύ κλιμάκιο της Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ φως στο τραγικό αυτό περιστατικό...

Το δικό της θρίλερ ζει η Κοζάνη, καθώς ένας 51χρονος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μετά από πυροβολισμό με το υπηρεσιακό του όπλο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αιανή.

Όπως αναφέρει και η τοπική ιστοσελίδα kozanimedia.gr, ο άτυχος άντρας, πατέρας δυο παιδιών, έπεσε νεκρός, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πιθανό ατύχημα με πιστόλα από εκείνες που χρησιμοποιούνται για τους τυφλοπόντικες. Παράλληλα, απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 15χρονου μαθητή από την Ημαθία, ο οποίος βρέθηκε από τους γονείς του απαγχονισμένος.

αστυνομικός

Στο σημείο βρίσκεται ευρύ κλιμάκιο της Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ φως στο τραγικό αυτό περιστατικό αναμένεται να ρίξει και το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αυτοκτόνησε 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας – Βρέθηκε στο μπάνιο με καλώδιο τυλιγμένο στο λαιμό της

Παγωμένη» είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας από τον θάνατο της 29χρονης υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στα οικήματα της 110 Πτέρυγα Μάχης, όπου διέμενε μόνη της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, η 29χρονη στρατιωτικός δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία της χθες το πρωί της Δευτέρας, ενώ δεν απαντούσε και στις αλλεπάλληλες κλήσεις. Άμεσα οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν, έφτασαν στο διαμέρισμά της εντός των οικημάτων της 110 ΠΜ και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν έδινε σημεία ζωής.

Τελικά την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε εκτός της αστυνομίας και ασθενοφόρο προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρή. Η 29χρονη προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματός της, με ένα καλώδιο το οποίο τύλιξε στο λαιμό της.

 Αυτοκτόνησε 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Παραγγέλθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα γίνει σήμερα Τρίτη, ενώ διεξάγεται έρευνα για τους λόγους για τους οποίους η άτυχη κοπέλα προχώρησε στην αυτοκτονία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.