Survivor 2024 spoiler 4/2: Ήταν αναμενόμενο! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

3 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 4/2: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία της Κυριακής; Με την ευκαιρία, δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου. Ίσως ήταν αναμενόμενο, μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι.Ποιοι θα καταφέρουν το βράδυ της Κυριακής να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους;Αφού παραμένουν Παππάς και Rob James οι Διάσημοι έχουν προβάδισμα νίκης για την πρώτη ασυλία. Όλα τα δεδομένα κα…

...ι τα στοιχεία είναι υπέρ τους και το μόνο που μένει είναι να δούμε τη νίκη τους επί της οθόνης. Survivor 2024 spoiler 01/02: «Είσαι αρχ@δ#τος!» - Ο διάλογος Αλέξη Παππά με Σωτήρη Λαμάι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερεςSurvivor 2024 spoiler: Παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αποτελεί ο Σωτήρης...

Survivor 2024 spoiler 4/2: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία της Κυριακής; Με την ευκαιρία, δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου. Ίσως ήταν αναμενόμενο, μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι.

Ποιοι θα καταφέρουν το βράδυ της Κυριακής να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους;

Survivor 2024 spoiler ασυλία

Αφού παραμένουν Παππάς και Rob James οι Διάσημοι έχουν προβάδισμα νίκης για την πρώτη ασυλία. Όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία είναι υπέρ τους και το μόνο που μένει είναι να δούμε τη νίκη τους επί της οθόνης.

Survivor 2024 spoiler 01/02: «Είσαι αρχ@δ#τος!» – Ο διάλογος Αλέξη Παππά με Σωτήρη Λαμάι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Survivor 2024 spoiler: Παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αποτελεί ο Σωτήρης Λαμάι, σε μια κίνηση που συγκίνησε τους πάντες! Και παίκτες και τηλεθεατές.

Η αλήθεια είναι πως ο Σωτήρης Λαμάι (δείτε με πόσο χρήμα αποχώρησε) ήταν από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες του Survivor! Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι ήρθε σε σύγκρουση με πολλούς και κυρίως με τον Αλέξη Παππά. Ωστόσο στο φινάλε έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ο Σωτήρης Λαμάι, βλέποντας τον Σταμάτη να έχει τραυματιστεί και να μην μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι, αποφάσισε να παρατήσει το παιχνίδι, ώστε να κερδίσει ο συμπαίκτης του και να παρεμείνει εκείνος στο Survivor, διότι το άξιζε περισσότερο, όπως είπε ο ίδιος.

Survivor 2024 spoiler: «Είσαι αρχ@δ#τος!» - Ο διάλογος Αλέξη Παππά με Σωτήρη Λαμάι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Από τους πρώτους παίκτες που προσέγγισαν τον Σωτήρη Λαμάι για να τον συγχαρούν για την απόφασή του ήταν ο Αλέξης Παππάς, με τους δύο άνδρες να έχουν έρθει σε μεγάλη σύγκρουση μέσα στο Survivor.

Ο ηθοποιός προσέγγισε τον πρώην, πλέον, αντίπαλό του και του είπε πως «είσαι αρχ#δατος μάγκας. Χίλια μπράβο», με τον Σωτήρη να του απαντά πως θα τα πούνε έξω, χωρίς να δώσει περισσότερη σημασία, δείχνοντας ενοχλημένος από την όλη στάση του Αλέξη Παππά όλο αυτό το διάστημα μέσα στο Survivor.

Πάντως με την κίνησή του αυτή, ο Αλέξης Παππάς απέδειξε, για ακόμα μια φορά, πως μέσα στο Survivor «παίζει ρόλο» και πως πραγματικά είναι ένας άλλος εκτός αυτού….

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από το αγαπημένο σας ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.