Δανάη Μπάρκα: Μοιάζει απίστευτα με τον πατέρα της – Αυτός είναι ο άντρας που η Βίκυ Σταυροπούλου έμεινε έγκυος στα 22 της

3 Φεβρουαρίου, 2024


Η Δανάη Μπάρκα αποτελεί ένα από τα πιο λαμπερά και αισιόδοξα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με την κούκλα κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου να κερδίζει το στοίχημα, μεταπηδώντας από την ηθοποιία στο χώρο της παρουσίασης.Πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν τις ομοιότητες της Δανάης με τη μητέρα της, τόσο εξωτερικά, όσο και στον εσωτερικό τους κόσμο. Μαμά και κόρη έχουν το ίδιο αστείρευτο χιούμορ, την ί…

...δια θετική ενέργεια αλλά και τα ίδια λαμπερά μάτια!Όλα αυτά βέβαια μέχρι να δούμε την σπάνια φωτογραφία της Μπάρκα με τον πατέρα της, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο λόγος για τον κύριο Νώντα, με τον οποίο είχε παντρευτεί στο παρελθόν η Βίκυ Σταυροπούλου.Αυτός είναι ο πατέρας...

Η Δανάη Μπάρκα αποτελεί ένα από τα πιο λαμπερά και αισιόδοξα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με την κούκλα κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου να κερδίζει το στοίχημα, μεταπηδώντας από την ηθοποιία στο χώρο της παρουσίασης.

Πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν τις ομοιότητες της Δανάης με τη μητέρα της, τόσο εξωτερικά, όσο και στον εσωτερικό τους κόσμο. Μαμά και κόρη έχουν το ίδιο αστείρευτο χιούμορ, την ίδια θετική ενέργεια αλλά και τα ίδια λαμπερά μάτια!

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να δούμε την σπάνια φωτογραφία της Μπάρκα με τον πατέρα της, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο λόγος για τον κύριο Νώντα, με τον οποίο είχε παντρευτεί στο παρελθόν η Βίκυ Σταυροπούλου.

Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα

Η ηθοποιός και ο πατέρας της Δανάης χώρισαν σύντομα, καθώς η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν μόλις 22 ετών όταν έμεινε έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο της γονείς (δείτε εδώ το πρόσωπο που η Δανάη θεωρεί δεύτερο πατέρα της).

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Πηγή: Facebook

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.